Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο λεχρίτης, βρωμιάρης, δεξιός του κερατά και χάλια ηθοποιός είναι έντιμος με βούλα.

Τη δικιά του εκδοχή για τα γεγονότα κατέθεσε στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως μεσάζων στις καταγγελίες περί χρηματισμού που έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο Γιώργος Αποστολόπουλος διευκρίνισε, για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, ότι τη συνάντηση την είχε στήσει ο Πάνος Καμένος επειδή ήθελε να ξεσκεπάσει τον Παύλος Χαϊκάλη τον οποίο θεωρούσε βρώμικο, λεχρίτη, δεξιό του κερατά και χάλια ηθοποιό. Οπότε κανόνισε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη και να μαγνητοσκοπήσει τη συναλλαγή ώστε να την προβάλλει στο αδηφάγο κοινό και να αποδειχτεί πόσο βρώμικος, λεχρίτης, δεξιός του κερατά και χάλια ηθοποιός είναι ο Παύλος Χαϊκάλης.

Παρόλαυτα την ίδια ιδέα είχε και ο Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος ήθελε να πείσει το κοινό του ότι δεν είναι βρώμικος, λεχρίτης, δεξιός του κερατά και χάλια ηθοποιός οπότε βιντεοσκόπησε τη συναλλαγή. Μάλιστα ο Παύλος Χαϊκάλης αποδείχτηκε πιο γρήγορος από τον Γιώργο Αποστολόπουλο αφού τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έβγαλε στη δημοσιότητα πρώτος το επίμαχο βίντεο που αποδεικνύει ότι ο Παύλος Χαϊκάλης δεν είναι βρώμικος, λεχρίτης, δεξιός του κερατά και χάλια ηθοποιός.

Πλέον ο Παύλος Χαϊκάλης απέδειξε το ήθος του και την εντιμότητα του οπότε ελεύθερα μπορεί να ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα ως πρόεδρο της δημοκρατίας. Γιατί ο Παύλος Χαϊκάλης θα το κάνει επειδή γουστάρει τον Σταύρο Δήμα και τον Αντώνη Σαμαρά ενώ δεν γουστάρει τον ΣΥΡΙΖΑ. Κανένας δεν θα μπορεί να τον κατηγορήσει. Γιατί ο Παύλος Χαϊκάλης πλέον είναι έντιμος με βούλα. Και ας είναι τελικά βρώμικος, λεχρίτης, δεξιός του κερατά και χάλια ηθοποιός.

(Η μεγάλη απορία της εποχής : Γιατί προσπαθούν να δωροδοκήσουν μόνο βουλευτές των ΑΝΕΛ; Έλα ντε!)