Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ, Αντώνης Σαμαράς!

Τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να εκλεγεί πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή εξήγησε ο Αντώνης Σαμαράς στην κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ. Το μάθημα έγινε με τη μέθοδο της διάλεξης, που αποτελεί και το ατού του Αντώνη Σαμαρά, και η διαδικασία διήρκεσε αρκετές ώρες επειδή η Σοφία Βούλτεψη δεν καταλάβαινε τίποτα και ο πρωθυπουργός έπρεπε να της τα εξηγεί δύο και τρεις φορές μέχρι να πάρει χαμπάρι.

Αρχικά ο πρωθυπουργός απευθύνθηκε στους υπεύθυνους βουλευτές τονίζοντας ότι έχουν ευθύνη να κρατήσουν τη χώρα στην Ευρώπη. Αντίθετα ξεκαθάρισε ότι οι ανεύθυνοι βουλευτές δεν έχουν ευθύνη να κρατήσουν τη χώρα στην Ευρώπη.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στους πατριώτες βουλευτές εκφράζοντας την πεποίθηση ότι αυτή η χώρα, μαζί με το Αιγαίο, ανήκει στους Έλληνες γεγονός που θορύβησε τα ψάρια που θα πρέπει, μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να μετακομίσουν σε άλλη θάλασσα. Οι Τούρκοι όμως δεν θορυβήθηκαν καθόλου αφού γνωρίζουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς λέει μαλακίες. Αντίθετα οι Έλληνες δεν το έχουν ακόμα καταλάβει. Δεν πτοούμαστε όμως. Ποτέ δεν είναι αργά.

Στη συνέχεια απευθύνθηκε στους τρομοκρατημένους βουλευτές λέγοντας τους να μην φοβούνται τον Καμένο γιατί μπορεί να δείχνει βλοσυρός αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα άκακο αρνάκι που όταν βλέπει αναρχοκομουνιστή τον πιάνει σύγκρυο και αλλάζει δρόμο. Γιατί ο Καμένος έχει κακό παρελθόν με τους αναρχοκομουνιστές.

Επίσης έκανε νύξη για πρόεδρο μικρότερου κόμματος ο οποίος συμμαχεί με αυτούς που λίγους μήνες πριν κατήγγειλε ως επικίνδυνους. Και βέβαια ο Αντώνης Σαμαράς δεν εννοούσε τον Φώτη Κουβέλη αλλά τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς βλέπει μπροστά. Είναι κάτι σαν προφήτης.

Δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον Σταύρο Δήμα καθησυχάζοντας τον ότι  θα είναι αυτός ο εκλεκτός και στις τρεις εκλογικές διαδικασίες για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας. Γιατί έτσι και αλλιώς ο Αντώνης Σαμαράς θα παίξει για την τιμή των όπλων. Κάνα δυο τουφεκιές θα ρίξει.

Τέλος υπενθύμισε ότι όλη η Ευρώπη γουστάρει Αντώνη Σαμαρά και όχι Αλέξη Τσίπρα. Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς είναι φιλοευρωπαίος. Για το αν είναι φιλέλληνας δεν ακούστηκε κάτι.