Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Ο Καραμανλής γουστάρει Σταύρο Δήμα.

Στηρίζει την επιλογή του Σταύρου Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής. Μάλιστα ο Κώστας Καραμανλής, δεν στηρίζει απλώς την επιλογή του Αντώνη Σαμαρά, αλλά κόβει και τις φλέβες του για τον Σταύρο Δήμα αφού τον  χαρακτηρίζει ως εξαιρετική επιλογή.

Βέβαια ο Κώστας Καραμανλής δεν αποτελεί τον πιο αντικειμενικό κριτή της έννοιας του “εξαιρετικού” αφού και ο ίδιος θεωρούσε τον εαυτό του εξαιρετικό ως πρωθυπουργό. Ο οποίος μέσα σε πέντε χρόνια κατάφερε να καταστρέψει την χώρα σε τέτοιο βαθμό που άλλοι πρωθυπουργοί θα χρειαζόντουσαν τουλάχιστον διπλάσιο χρόνο για να τα καταφέρουν. Εξαιρετική επίδοση από τον εξαιρετικό Κώστα Καραμανλή και την εξαιρετική κυβέρνηση του. 

Μάλιστα ο Κώστας Καραμανλής ήταν τόσο εξαιρετικός πρωθυπουργός που μόλις έπαψε να είναι πρωθυπουργός κρυβόταν πίσω από τις εξαιρετικές κολώνες της βουλής μπας και ξεχαστεί η εξαιρετική πενταετής θητεία του ως εξαιρετικός πρωθυπουργός της εξαιρετικής μας χώρας.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Κώστας Καραμανλής αποτελεί μέλος της εξαιρετικής Ν.Δ. Και μάλιστα αποτελεί, πλέον, ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. Είναι ο γκουρού της δεξιάς πολιτικής στην Ελλάδας. Όποιος θέλει να ακούσει μια καλή φιλελεύθερη συμβουλή απευθύνεται στον Κώστα Καραμανλή. Γιατί σε αυτό, ο Κώστας Καραμανλής, είναι καλός. Επίσης είναι καλός και στα κοντοσούβλια.