Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Επιστρέφει !!!

Την επιστροφή του στην ΝΔ ανακοίνωσε ο διαγραφείς Νικήτας Κακλαμάνης. Ο Νικήτας Κακλαμάνης υποστηρίζει ότι δεν δικαιούται να λείπει από την Ν.Δ. τη στιγμή μάλιστα που πλάι στον Αντώνη Σαμαρά βρίσκονται πολύ χειρότεροι από τον ίδιο. Με αφορμή λοιπόν το προσκλητήριο ενότητας που απηύθυνε ο πρωθυπουργός στα ιστορικά στελέχη της Ν.Δ. , ο Νικήτας Κακλαμάνης βαφτίστηκε ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. και βρήκε την ευκαιρία να επιστρέψει.

Άλλωστε όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, όλες οι παρεξηγήσεις ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Οπότε ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν θεωρεί πλέον υπεύθυνο τον Αντώνη Σαμαρά για την κατάντια της παράταξης όπως θεωρούσε παλαιότερα. Επίσης ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν θεωρεί πλέον προδότη τον Αντώνη Σαμαρά όπως, επίσης, θεωρούσε παλαιότερα. Και τέλος ο Νικήτας Κακλαμάνης έπαψε να θεωρεί ότι έχει απέναντί του όλο το κυβερνητικό, κομματικό, δημοσκοπικό και μιντιακό σύστημα όπως θεωρούσε παλαιότερα.

Τελικά ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ένας πολιτικός που δεν έχει στερεότυπα. Συνεχώς αφουγκράζεται την πραγματικότητα και δεν αρνείται να αναθεωρήσει τις απόψεις του αν αποδειχθούν λαθεμένες. Γιαυτό ο Νικήτας Κακλαμάνης επιστρέφει στην Ν.Δ. Επειδή κατάλαβε το λάθος του. Όχι επειδή είναι μια αποτυχημένη δεξιά κουφάλα αγκιστρωμένη από τα αρχίδια της Ν.Δ.