Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Δυσαρεστημένος ο Τάκης Μπαλτάκος με τον αριστεριστή Σαμαρά.

Δυσαρεστημένος φαίνεται να είναι ο Τάκης Μπαλτάκος με την αριστερή πολιτική που εφαρμόζει ο Αντώνης Σαμαράς και γιαυτό τον προτρέπει να κινηθεί δεξιά. Μάλιστα ο Τάκης Μπαλτάκος κατηγορεί τους τωρινούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά ότι είναι αναρχοκομμουνιστές και γιαυτό παρασύρουν τον πρωθυπουργό σε αυτές τις ακρότητες.

Υπενθυμίζει ότι όσο ήταν αυτός σύμβουλος του πρωθυπουργού όλα στην Ελλάδα πήγαιναν προς την άκρα δεξιά. Θρησκεία, παιδεία, αστυνομία … Το Πασόκ στήριζε τον Αντώνη Σαμαρά χωρίς ανταλλάγματα. Ακόμα και η χρυσή αυγή αλώνιζε ελεύθερα. 

Τώρα που ανέλαβαν οι αναρχοκομμουνιστές να συμβουλεύουν τον πρωθυπουργό, πάμε κατά διαόλου.

Ο Τάκης Μπαλτάκος υποστηρίζει ότι οι ακροδεξιές πολιτικές πραγματοποιούνται από ακροδεξιούς πολιτικούς και όχι από Πασοκτζήδες πολιτικούς. Γιατί όταν μπει ο Πασοκτζής στην κυβέρνηση τότε η υπόθεση μπασταρδεύει. Παύει η κυβέρνηση να είναι ακροδεξιά και γίνεται ακροδεξιά με Πασοκτζήδικες πινελιές.

Προτείνει λοιπόν στον Αντώνη Σαμαρά να κάνει την ακροδεξιά στροφή. Δηλαδή να μην ψηφιστεί ο αντιρατσιστικός νόμος διότι τότε όλοι οι μητροπολίτες και οι παλαβοί θρησκόληπτοι θα σπάσουν τους δεσμούς τους με την Ν.Δ. και θα ψηφίσουν χρυσή αυγή. Επίσης τονίζει ότι θα πρέπει να καταργηθεί η διάταξη που επιτρέπει σε Πακιστανούς να εισέρχονται στη Σχολή Ευελπίδων γιατί αλλιώς θα πάψουν τα σκυλιά του πολέμου να υποστηρίζουν την Ν.Δ. και θα κινηθούν και αυτοί προς τη χρυσή αυγή. Τέλος υποστηρίζει τη δημιουργία μιας ομάδας κρούσης που θα κάνουν ακριβώς ότι και οι χρυσαυγίτες πριν από τους χρυσαυγίτες έτσι ώστε να μειωθεί ο αέρας που αναπνέει η χρυσή αυγή.

Άλλωστε ο Τάκης Μπαλτάκος έχει δηλώσει ότι γεννήθηκε αντικομμουνιστής και θα πεθάνει αντικομμουνιστής. Το πότε δεν το διευκρίνισε.