Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Ο Ανδρέας Λοβέρδος στηρίζει την χώρα.

Την άποψη ότι στήριξε την χώρα  στις πιο δύσκολες στιγμές μετά τον Εμφύλιο εξέφρασε ο υπουργός παιδείας , Ανδρέας Λοβέρδος. Βέβαια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος θα στήριζε την χώρα και στην εποχή του Εμφυλίου αν ήταν γεννημένος. Όπως επίσης και στην επανάσταση του 1821. Ενώ αν ζούσε την εποχή της άλωσης της Κωνσταντινούπολης , οι Τούρκοι θα είχαν φάει μεγάλη ήττα. Γιατί έτσι ξέρει να κάνει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Να στηρίζει την χώρα του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν πρέπει να έχει παράπονο από την χώρα αφού και αυτή τον στήριξε στην πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του αφού τον υπουργοποίησε τη στιγμή που η δημοτικότητα του ήταν χαμηλότερη και από αυτή των κυνηγών. Παρόλαυτα οι κυνηγοί δεν πήραν υπουργείο , αλλά ο Ανδρέας Λοβέρδος πήρε. Γιατί ο Ανδρέας Λοβέρδος στηρίζει την χώρα και όχι οι κυνηγοί. Οι κυνηγοί κυνηγάνε. Ο καθένας τη δουλειά του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μας διαβεβαίωσε ότι όσο και αν στήριξε την χώρα του , ποτέ δεν χτύπησε ανθρώπους στο ψαχνό. Άλλωστε αυτά τα κάνουν οι τρομοκράτες. Και ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν είναι τρομοκράτης. Ο Χριστόδουλος Ξηρός είναι που έχει φάει και πέντε ανθρώπους στη ζωή του. Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έφαγε ποτέ κανέναν. Μόνο την κυβέρνηση στηρίζει. Η οποία μπορεί να έχει κάψει κόσμο με την πολιτική της αλλά ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν φταίει. Άλλωστε αυτός μόνο τη χώρα του στηρίζει. Όπως και ο Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

(Ο Ανδρέας Λοβέρδος στα νιάτα του υπήρξε γραμματέας της οργάνωσης της Κ.Ν.Ε. Εκεί στην Κ.Ν.Ε. δεν προσέχουν καθόλου. Μπάτε σκύλοι αλέστε έχουν καταντήσει.)