Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος για λίγο καιρό ξαποσταίνει …

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα της Αυγής. Διότι η Αυγή κατηγορεί τον Θεόδωρο Πάγκαλο για διάφορες υποθέσεις όσο ήταν υπουργός του ΠΑΣΟΚ . Για τα οποία τον κατηγορεί και το σύνολο του ελληνικού λαού τους οποίους όμως ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν θα μηνύσει . Διότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος εκτιμάει τον μέσο Έλληνα . Άλλωστε πως γίνεται να μην εκτιμήσεις τον ελληνικό λαό ο οποίος σε ψήφιζε για δεκαετίες δίνοντας σου το δικαίωμα να τρως και να πίνεις τζάμπα. Γι’ αυτό ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν κρατάει κακία στον ελληνικό λαό . Γιατί ο Θεόδωρος Πάγκαλος γνωρίζει ότι ο Έλληνας εύκολα ξεχνάει .

Τρανό παράδειγμα ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος τέσσερα χρόνια μετά το μνημόνιο ξανακυκλοφορεί ελεύθερα στους δρόμους χωρίς κανένας να τον γιαουρτώσει . Λίγο καιρό πριν όμως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα κυκλοφορούσε ελεύθερος στους δρόμους . Γιατί όλο και κάποια ψυχή θα βρισκόταν να τον γιαουρτώσει .

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Θεόδωρος Πάγκαλος . Ο οποίος για λίγο καιρό θα ξαποστάσει και μετά προς τη δόξα θα ξανατραβήξει.  Με τις ευλογίες του ελληνικού λαού .

Πάντως ο Θεόδωρος Πάγκαλος ξεκαθάρισε ότι αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την Ελλάδα , τότε αυτός και η οικογένεια του ή θα κάτσουν και θα υποστούν την πίεση και την τρομοκρατία ή θα σηκωθούν να φύγουν .


(Και στις δύο περιπτώσεις αξίζει να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ)