Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ψηφίζει Παναθηναϊκό .

Την πεποίθηση του ότι ο Δήμος της Αθήνας έπρεπε να φωταγωγηθεί το Σάββατο λόγω της κατάκτησης του κυπέλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό , εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος , Άρης Σπηλιωτόπουλος . Με αυτή την δήλωση κριτικάρει , εμμέσως πλην σαφώς,  τον Γιώργο Καμίνη ο οποίος δεν συμμετείχε στους πανηγυρισμούς της ομάδας .  Βέβαια ο Γιώργος Καμίνης ήθελε να φωταγωγήσει την Αθήνα όμως σχεδόν οι μισές λάμπες της πρωτεύουσας είναι καμένες , οπότε στην καλύτερη περίπτωση το κλίμα θα ήταν ρομαντικό αλλά σίγουρα όχι πανηγυρικό .

Με αυτές τις δηλώσεις ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δηλώνει σαφέστατα ότι είναι Παναθηναϊκός . Βέβαια αν ήταν υποψήφιος στον Δήμο Πειραιά θα ήταν Ολυμπιακός . Και αν έβαζε υποψηφιότητα στον δήμο Θεσσαλονίκης θα ήταν Παοκτζής . Πάντως τώρα είναι Παναθηναϊκός .

Σύσσωμοι λοιπόν αναμένεται οι φίλοι του Παναθηναϊκού να στηρίξουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο σε αυτή την εκλογική μάχη . Γιατί ο Άρης ο Σπηλιωτόπουλος δηλώνει  Παναθηναϊκός . Ενώ ο Γιώργος Καμίνης δεν δηλώνει Παναθηναϊκός . Αν και μπορεί να είναι .

Βέβαια τον Άρη Σπηλιωτόπουλο δεν θα ψηφίσουν οι Παοκτζήδες , που έχασαν στον τελικό του κυπέλου αλλά αυτό δεν πρέπει να ανησυχεί τον Άρη Σπηλιωτόπουλο διότι , για καλή του τύχη , οι Παοκτζήδες ψηφίζουν στην Θεσσαλονίκη τον Γιάννη Μπουτάρη  .

Όμως τον Άρη Σπηλιωτόπουλο δεν θα προτιμήσουν ούτε οι Ολυμπιακοί οι οποίοι , αν και ψηφίζουν  κυρίως στον Πειραιά τον Βαγγέλη Μαρινάκη , υπάρχουν και πολλοί στην Αθήνα που θα τον μαυρίσουν τον βάζελο . Γεγονός που θα πρέπει να ανησυχεί τον Άρη Σπηλιωτόπουλο .

Επίσης τον Άρη Σπηλιωτόπουλο δεν θα ψηφίσουν οι Αεκτζήδες , οι Πανιώνιοι και οι Απολλωνιστές αφού ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δηλώνει Παναθηναικός και όχι Αεκτζής , Πανιώνιος ή Απόλλωνιστής . Γεγονός που επίσης θα πρέπει να ανησυχεί τον Άρη Σπηλιωτόπουλο .

Όμως τον Άρη Σπηλιωτόπουλο δεν θα ψηφίσουν και οι νοήμονες δημότες της Αθήνας οι οποίοι μπορούν να καταλάβουν πότε κάποιος τους δουλεύει . Γεγονός που θα πρέπει να ανησυχεί , όχι μόνο τον Άρη Σπηλιωτόπουλο , αλλά και τους ψηφοφόρους του οι οποίοι δεν μπορούν να καταλάβουν πότε κάποιος τους δουλεύει . Άλλωστε είναι οι ίδιοι που ψηφίζουν τον Αντώνη Σαμαρά , ο οποίος δεν δουλεύει μόνο τους Νεοδημοκράτες αλλά όλο τον κόσμο . Με τη διαφορά ότι όλος ο κόσμος έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Αντώνης Σαμαράς μας δουλεύει εκτός από τους Νεοδημοκράτες . Γι'αυτό επιμένουν να τον στηρίζουν επειδή δεν έχουν καταλάβει ότι μας δουλεύει . Και σπάνε τα νεύρα σε εμάς που δεν τον στηρίζουμε επειδή έχουμε καταλάβει ότι μας δουλεύει .