Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πιο άγριος από ποτέ !

Αγρίεψε ξαφνικά ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με αφορμή την ανέγερση τζαμιού στα όρια του Δήμου Αθηναίων . Γιατί μπορεί όσοι γνωρίζουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να κάνουν λόγο για ένα τρυφερό αγόρι , αλλά όταν ακούει για μουσουλμάνους με τζαμιά γίνεται Τούρκος .

Γι’ αυτό ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τονίζει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι αν εκλεγεί δήμαρχος θα προβεί σε δημοψήφισμα ώστε οι Αθηναίοι χρυσαυγίτες να μπορούν δημοκρατικά να εκφράσουν την άποψη τους κατά του τζαμιού . Αντίθετα , εάν εκλεγεί ο Γιώργος Καμίνης , που δεν είναι δημοκράτης αφού θα χτίσει το τζαμί χωρίς να ρωτήσει κανέναν , οι χρυσαυγίτες Αθηναίοι δεν θα μπορέσουν να εκφράσουν την άποψη τους δημοκρατικά. Οπότε , τουλάχιστον οι χρυσαυγίτες , πρέπει να ψηφίσουν τον Άρη Σπηλιωτόπουλο . Έστω και στον δεύτερο γύρο . Ώστε να μπορούν να εκφράσουν την άποψη τους . Δημοκρατικά . Άλλωστε μόνο με τους Νεοδημοκράτες , ο Άρης Σπηλιωτόπουλος όχι δήμαρχος δεν εκλέγεται , αλλά ούτε κλητήρας .

Τονίζει μάλιστα ότι οι Αθηναίοι γνωρίζουν καλύτερα από το υπουργείο Παιδείας ή από το δήμαρχο Αθηναίων και πρέπει να αποφασίσουν εκείνοι που ζουν στην πόλη. Βέβαια όταν ήταν υπουργός Παιδείας , δεν θυμάμαι να αποφάσιζαν οι μαθητές και οι καθηγητές τους για τα θέματα σχετικά με την Παιδεία , αλλά τότε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν ήταν τόσο δημοκρατικός . Στην πορεία του προέκυψε. Με δύο ασπιρίνες θα του περάσει .

Επίσης , ο Άρης Σπηλιωτόπουλος , κατέκρινε τον νυν δήμαρχο της Αθήνας , Γιώργο Καμίνη , επειδή μοιράζει φασολάδες στους άστεγους και όχι θέσεις εργασίας . Διότι μια φασολάδα δεν φέρνει δουλειά , ενώ μια δουλειά φέρνει φασολάδα .

Τέλος ξεκαθάρισε ότι όποιοι διαδηλώνουν στη Β. Σοφίας υπέρ της Παλαιστίνης είναι ημίτρελοι . Δεν διευκρίνισε αν ημίτρελοι είναι και αυτοί που διαδηλώνουν σε άλλους δρόμους , όπως στη Σταδίου ή στην Πανεπιστημίου , υπέρ της Παλαιστίνης.

(Δεν έχει σημασία που ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ήταν βουλευτής της Ν.Δ. Άλλωστε καμία δουλειά δεν είναι ντροπή , εκτός από αυτή του μπάτσου. Σημασία έχει ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ήταν ένας άχρηστος βουλευτής της Ν.Δ.)