Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος και με τη βούλα .

Στο Βήμα 99,5 μίλησε ο Σίμος Κεδίκογλου για να ξεκαθαρίσει , σε όποιον αναρχοκομμουνιστή δεν το κατάλαβε , ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι επαρκέστατη . Μάλιστα ,για του λόγου το ασφαλές , ο Σίμος Κεδίκογλου έφερε ως παράδειγμα την χθεσινή ψηφοφορία κατά την οποία , σύμφωνα με τον Σίμο Κεδίκογλου , αυτοί που θέλουν να συνεχίσει η κυβέρνηση το έργο της είναι περισσότεροι από αυτούς που δεν θέλουν . Μπορεί να μην είναι πολύ περισσότεροι αλλά τη ζημιά τους την κάνουν .

Βέβαια μετά από κάθε ψηφοφορία στη βουλή αποδεικνύεται ότι όλο και λιγότεροι θέλουν να συνεχίσει αυτή η κυβέρνηση το έργο της . Τελευταίος που το ξεκαθάρισε ήταν ο Νικήτας Κακλαμάνης .

Με αυτόν τον τρόπο η Νικήτας Κακλαμάνης γίνεται περισσότερο αντάρτης από τον έτερο φιλελέ , Άρη Σπηλιωτόπουλο , αφού ο Νικήτας Κακλαμάνης διαγράφτηκε με όλες τις τιμές  από την Ν.Δ. ενώ ο Άρης Σπηλιωτόπουλος απλώς παραιτήθηκε χωρίς να το πάρει χαμπάρι σχεδόν κανένας . Τζάμπα προεκλογική διαφήμιση για τον Νικήτα Κακλαμάνη .

Ο Νικήτας Κακλαμάνης υποστήριξε την μη-ψήφιση του πρώτου άρθρου του πολυνομοσχεδίου λέγοντας ότι δεν θέλει να συμβάλει στην καταστροφή κοινωνικών ομάδων . Γιατί έως σήμερα ο Νικήτας Κακλαμάνης κατέστρεφε με τις ψήφους του μόνο τις αντικοινωνικές ομάδες .

Πλέον ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι , επιτέλους , ένας ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος . Έτσι κερδίζει έδαφος έναντι του Άρη Σπηλιωτόπουλου στη διεκδίκηση του Δήμου Αθηναίων αφού πλέον οι αγανακτισμένοι μεν , αγαθοί Νεοδημοκράτες δε , αναγνωρίζουν στο πρόσωπο του Νικήτα Κακλαμάνη τον δικό τους άνθρωπο . Όχι τον πολιτικό Νικήτα Κακλαμάνη αλλά τον άνθρωπο Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος έπειτα από την υπερψήφιση δύο μνημονίων , του μεσοπρόθεσμου και αμέτρητων νόμων δεν άντεξε . Δεν ψήφισε το πρώτο άρθρο του πολυνομοσχεδίου γιατί , όπως τόνισε , από την Κυριακή το βράδυ αποφάσισε να μην νομοθετεί παρέα με την τρόικα . Από εδώ και στο εξής ο Νικήτας ο Κακλαμάνης θα νομοθετεί μόνος του .