Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Νίκος Βούτσης είναι τρολ .



Η αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου από τους μη πολιτογραφημένους μετανάστες από τρίτες χώρες σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η καθιέρωση σταυρού προτίμησης στις ευρωεκλογές κυριάρχησαν, με εντάσεις και διαφωνίες, στη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών, που ψηφίστηκε στην Ολομέλεια και το οποίο ρυθμίζει τον τρόπο διεξαγωγής των ευρωεκλογών.

Ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ , Νίκος Βούτσης , χαρακτήρισε της τροπολογία της κυβέρνησης για την ψήφο των μεταναστών , ως προσπάθεια παραπλάνησης των φασισταριών που πλέον δεν ψηφίζουν Ν.Δ. αλλά χρυσή αυγή , με σκοπό να ξαναψηφίσουν Ν.Δ. 

Χάρη στον Συριζαίο Νίκο Βούτση , ξύπνησαν οι χρυσαυγίτες βουλευτές οι οποίοι πήραν χαμπάρι το υποχθόνιο σχέδιο της Ν.Δ. Αφού ευχαρίστησαν θερμά τον Νίκο Βούτση που τους άνοιξε τα μάτια , ξέχεσαν την κυβέρνηση και κυρίως τον παριστάμενο υπουργό Εσωτερικών Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος , όπως ισχυρίζεται ο Νίκος Βούτσης , προσπαθεί να τους κλέψει τους ψηφοφόρους .

Στη συνέχεια ο Νίκος Βούτσης ξαναξύπνησε τους χρυσαυγίτες βουλευτές υπενθυμίζοντας τους ότι η κυβέρνηση μεθοδεύει ενέργειες ώστε να τεθεί εκτός νόμου η χρυσή αυγή και έτσι να προσελκύσει ξανά στους κόλπους της τα φασισταριά που κάποτε ψήφιζαν Ν.Δ. αλλά μετά αγανάκτησαν στην πλατεία Συντάγματος και έγιναν χρυσαυγίτες .

Αφού κοιτάχτηκαν για λίγο οι εννέα χρυσαυγίτες βουλευτές , ξανάναψε το λαμπάκι επάνω από το κεφάλι τους και σαν σε ενόραση όλα ξεδιάλυναν. Αφού ξαναευχαρίστησαν τον Νίκο Βούτση που τους ξανάνοιξε τα μάτια , ξαναξέχεσαν την κυβέρνηση κατηγορώντας την για μεθοδεύσεις σε βάρος του κόμματός του προσπαθώντας , με αυτόν τον τρόπο ,  να τους κλέψει τους ψηφοφόρους , όπως ξαναϊσχυρίζεται ο Νίκος Βούτσης . 

Τελικά αφού ο Νίκος Βούτσης ανακηρύχτηκε σε επίτιμο μέλος της χρυσής αυγής , ψηφίστηκε η ρύθμιση για την ψήφο των μεταναστών .

(Δύσκολη εποχή για επιλογή ψηφοφόρων . Μάζευε και ας είναι και φασίστες .)