Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Η Φωτεινή Πιπιλή είναι straight .



Σκληρή γλώσσα κατά του υποψηφίου για τον Δήμο Αθηναίων ,  Γρηγόρη Βαλλιανάτου , χρησιμοποίησε η βουλευτής της Ν.Δ. Φωτεινή Πιπιλή , μιλώντας στον Βήμα 99.5 . Η Φωτεινή Πιπιλή χαρακτήρισε τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο επαγγελματία ομοφυλόφιλο , τονίζοντας ότι η ομοφυλοφιλία είναι το μοναδικό του επάγγελμα . 

Ο Γρηγόρης Βαλιανάτος από την άλλη απάντησε ότι και ο ίδιος αισθάνεται μειονεκτικά , γιαυτό τον λόγο έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος ώστε να μην είναι απλώς ένας επαγγελματίας ομοφυλόφιλος , αλλά ένας επαγγελματίας ομοφυλόφιλος δήμαρχος προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να αγγίξει την ιδεατή ιδέα του επαγγελματία πούστη πολιτικού που στην Ελλάδα έχει εξαιρετική πέραση .

Επίσης η Φωτεινή Πιπιλή κατέκρινε τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο χαρακτηρίζοντας τον ρουφιάνο και ταβανόπροκα επειδή μαρτύρησε ότι δεν είναι ο μόνος υποψήφιος ομοφυλόφιλος στο Δήμο Αθηναίων , αφού υπάρχει και ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος όμως είναι ερασιτέχνης ομοφυλόφιλος και όχι επαγγελματίας . Με αυτό τον τρόπο θεωρεί η Φωτεινή Πιπιλή ότι μειώθηκαν σημαντικά οι πιθανότητες του Νικήτα Κακλαμάνη να εκλεγεί δήμαρχος , αφού οι Έλληνες είναι ρατσιστόμουτρα και δεν συμπαθούν τους ομοφυλόφιλους  .   

Για να εξισορροπήσει  μάλιστα τα πράγματα , η Φωτεινή Πιπιλή μαρτύρησε ποιοι υποψήφιοι δήμαρχοι της Αθήνας δεν είναι ομοφυλόφιλοι τονίζοντας ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος , ο οποίος είναι ο εκλεκτός της Ν.Δ. για τη θέση του δήμου Αθηναίων , μυρίζει βαρβατίλα από χιλιόμετρα μακριά  . Επίσης αναφέρθηκε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής , Γιώργο Κουμουτσάκο , τον οποίο χαρακτήρισε 100% straight , ενεργητικότατο και δραστήριο με αποτέλεσμα να θεωρεί εξαιρετική την υποψηφιότητα του με βάση τα προσόντα του.

(Η Φωτεινή Πιπιλή είναι μια γυναίκα με πάθος . Εσείς !)