Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Οι βουλευτές της Ν.Δ. δεν θα έχουν το τέλος του Γιανουκόβιτς .




Δήλωση που ανάβει φωτιές έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας στην Βουλή , κατά την συζήτηση επερώτησης του κόμματός του για την άρση της επιστράτευσης στους εργαζομένους των μέσων σταθερής τροχιάς.

Συγκεκριμένα ο Συριζαίος βουλευτής αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να έχει το τέλος του Γιανουκόβιτς , αλλά η Ελλάδα δεν θα έχει το τέλος της Ουκρανίας .

Αυτή η δήλωση , όπως ήταν αναμενόμενο , εκνεύρισε τους βουλευτές της Ν.Δ. διότι αντιλήφθηκαν ότι αν ο Αντώνης Σαμαράς έχει άσχημο τέλος δεν θα είναι λίγοι και οι βουλευτές της Ν.Δ. που θα έχουν παρόμοιο τέλος . Και αυτό γιατί μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να τα έχει κάνει σκατά αλλά και οι βουλευτές του τα έκαναν απόσκατα .

Από την άλλη , οι βουλευτές της Ν.Δ. έχουν ένα λόγο παραπάνω για να ανησυχούν . Διότι αν ο Σαμαράς και οι βουλευτές του έχουν το τέλος του Γιανουκόβιτς , στον πρωθυπουργό θα δοθεί άσυλο από τη Γερμανία της Μέρκελ . Μεταξύ κατεργαραίων , αλληλεγγύη . Στους γαλάζιους βουλευτές όμως ποιος θα παράσχει ασυλία ; Είναι πολλοί, που να χωρέσουν  125 βουλευτές ;

Για τον Βενιζέλο και τα 26 παλικάρια του σίγουρα κάπου θα βρεθεί μια κρύπτη να τους χώσουν μέσα μπας και δεν τους ξαναδούμε ποτέ ξανά . Και θα καθόμαστε μετά από χρόνια να εξιστορούμε στα εγγόνια μας για κάποιον Βενιζέλο και τους βουλευτές του που ξαφνικά εξαφανίστηκαν και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί χειρότερα .

(Παρόλαυτα , όταν θα γίνουν οι επόμενες βουλευτικές εκλογές , οι Έλληνες θα εκλέξουν ξανά τον Αντώνη Σαμαρά . Διότι ο Έλληνας είναι λογικός . Σου λέει , ο Σαμαράς τα έκανε σκατά , αυτός να τα καθαρίσει . Έτσι άλλωστε σκεφτόταν τα προηγούμενα χρόνια με το ΠΑΣΟΚ . Τώρα θα αλλάξει κοσμοθεωρία ;)