Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Η Ν.Δ. προσχώρησε στην Νίκη Τζαβέλλα .

Σπουδαία κίνηση πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός , Αντώνης Σαμαράς , ενόψει ευρωεκλογών . Συγκεκριμένα ένταξε στο δυναμικό του κόμματος την Νίκη Τζαβέλλα η οποία διατέλεσε ευρωβουλευτής με το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη . Με αυτή την κίνηση ματ , τις οποίες συνηθίζει τον τελευταίο καιρό , ο πρωθυπουργός τείνει να αλλάξει τον πολιτικό χάρτη της χώρας . Οραματίζεται να τον κάνει μπλε . Για την ώρα πάντως είναι μπε .


Έτσι μετά τον Βορίδη , τον Γεωργιάδη , τον Πλεύρη και τον Ανατολάκη , ο Αντώνης Σαμαράς προωθεί στην πρώτη ομάδα άλλη μία φέρελπις νέα με όραμα και αξίες . Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να εντάξει στο κόμμα του και τη σύζυγο του Γιώργου Καρατζαφέρη. Ο Αιβαλιώτης να κλείσει την πόρτα .


Στο στενό της περιβάλλον η Νίκη Τζαβέλλα δεν κρύβει ότι οι φιλοδοξίες της δεν σταματάνε στη Ν.Δ. αλλά το όνειρο της είναι να παίξει σε μεγαλύτερο κόμμα . Για την ώρα όμως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συμπληρώσει το ρόστερ του οπότε μια τέτοια μεταγραφή ήταν πολύ δύσκολη την παρούσα στιγμή . Όπως πάντως  λέει και η ίδια , νέα είναι ακόμα και όλο το μέλλον της ανήκει .


Σύμφωνα με πληροφορίες η κυρία Τζαβέλλα από καιρό είχε εκφράσει την πρόθεση της να προσχωρήσει στη Ν.Δ. αφού στο ΛΑΟΣ το μέλλον της ήταν αβέβαιο . 


Έτσι η Νίκη Τζαβέλλα είναι από τους πρώτους που ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις κάθε σύγχρονου φιλελέ που σέβεται τον εαυτό του . Την συσπείρωση της ακροδεξιάς για να μην τους κόψουν τον κώλο οι κομμουνιστές .


Η ευρωβουλευτής πρόκειται να συμπεριληφθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. οπότε οι φίλοι της Ν.Δ. γνωρίζουν πλέον ποιον να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές . Αλλά όχι μόνο οι φίλοι της Ν.Δ. αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που θα ψηφίσουν Ν.Δ. για χάρη της Νίκης της Τζαβέλλα .


(Εγώ πάντως έχω αρχίσει να ακονίζω το κονσερβοκούτι μου .)