Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Άντε και πρωταθλητές .

Αποκαλυπτική ήταν η έκθεση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχετικά με τις καταγεγραμμένες παραβιάσεις στις χώρες μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης . 

Πρώτη θέση στη μαύρη λίστα κατέχει η Ρωσία και δεύτερη η Τουρκία . Γεγονός που οφείλεται , για τους μεν πρώτους , στις κομμουνιστικές καταβολές τους αφού , αν και πέρασαν πολλά χρόνια από την κατάρρευση του κομμουνισμού , οι Ρώσοι έχουν ακόμα βαθιά ριζωμένο στο γονίδιο τους την τάση να καταπατάνε τα ανθρώπινα δικαιώματα . Οπότε θα πρέπει να έχουμε το νου μας να μην πάρει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί τότε οι κομμουνιστές θα καταπατήσουν όποιο ανθρώπινο δικαίωμα βρουν μπροστά τους . Μεσαίωνας θα γίνουμε .

Για τους Τούρκους δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά . Μουσουλμάνοι και βάρβαροι που δεν σταματάνε να παραβιάζουν τα εναέρια σύνορα μας . Στα ανθρώπινα δικαιώματα θα κολλήσουν ; Οπότε και πάλι θα πρέπει να έχουμε το νου μας να μην πάρει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί μπορεί οι κομμουνιστές να μην είναι Μουσουλμάνοι αλλά είναι άθεοι που είναι περίπου το ίδιο με το να είσαι Μουσουλμάνος . Θα γίνουμε Μεσαίωνας εις διπλούν .


Από την άλλη , η Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά βρίσκεται στην έβδομη θέση με τις περισσότερες καταγεγραμμένες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανάμεσα στα μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης με χώρες , υποθετικά προηγμένες και πολιτισμένες όπως η Ουγγαρία και η Ιταλία , να βλέπουν την πλάτη μας . 


Πολλές από τις υποθέσεις παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων οφείλονται σε ξυλοδαρμούς μεταναστών τους οποίους δέρνουμε και μετά μας καταγγέλλουν ότι τους δείραμε . Όταν , με εντολή Αντώνη Σαμαρά , φύγουν οι μετανάστες από την Ελλάδα , δεν θα έχουμε ποιον να δείρουμε οπότε θα μειωθούν οι καταγγελίες για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων . Για την ώρα πάντως τέτοια εντολή δεν έχει δώσει ακόμα ο πρωθυπουργός . Οπότε μπορούμε ακόμα να δέρνουμε μετανάστες .


Επίσης μια σημαντική πηγή καταπάτησης ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι η Ελληνική Αστυνομία αφού όλοι οι αστυνομικοί έχουν επιφορτιστεί με την υποχρέωση να βαράνε τους πάντες , μετανάστες , αναρχοκομουνιστές , εργαζόμενους , γέρους , παιδιά . Έπειτα όμως από τις τελευαίες εξαγγελίες του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. η αστυνομία θα χωριστεί σε επιμέρους τμήματα ώστε τον αναρχοκομουνιστή , για παράδειγμα , να μην τον βαράνε όλοι οι αστυνομικοί αλλά μερικοί . Έτσι θα μειωθούν τα φαινόμενα αστυνομικής βίας άρα και οι αντίστοιχες καταγγελίες .


(Αναρωτιέμαι τι περισσότερο κάνουν στη Ρωσία και μας έφαγαν την πρωτιά.)