Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Καταδίκασαν τον γέρο Παστίτσιο γαμώ τον Αλλάχ μου



Το δικαστήριο καταδίκασε σε δέκα μήνες φυλάκιση τον Γέροντα Παστίτσιο για καθύβριση θρησκεύματος . Ο εισαγγελέας πρότεινε μικρότερη καταδίκη αλλά ο θεός διαφώνησε και ως γνωστό , θεού παρόντος πάσα αρχή παυσάτω . 

Η συγκεκριμένη απόφαση πιστεύεται ότι θα αποτελέσει την αρχή ενός τυφώνα μηνύσεων κατά βλάσφημων που κοροϊδεύουν με το χειρότερο τρόπο τα ιερά και τα όσια του Ηλία Κασιδιάρη . Επειδή οι μηνύσεις θα είναι πολλές και θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας , θα κατηγοριοποιηθούν ανά άγιο . Τον επόμενο μήνα θα καταδικαστούν όσοι κορόιδεψαν στο παρελθόν τον Κοσμά τον Αιτωλό , τον Γρηγόριο τον Ναζιανζηνό , τον Άγιο Σπυρίδωνα Τριμυθούντος και τον Άγιο Βασίλη με τα δώρα .

Τη μήνυση κατά του Γέροντα Παστίτσιου είχε σκοπό να την καταθέσει ο ίδιος ο γέροντας Παΐσιος o original αλλά κάτι τέτοιο θεωρείται θαύμα από αυτά που δεν γίνονται αφού ο γέροντας Παΐσιος έχει πεθάνει εδώ και είκοσι χρόνια .

Οπότε η σε βάρος του Γέροντα Παστίτσιου δίωξη ασκήθηκε μετά από ερώτηση που κατέθεσε το Σεπτέμβριο του 2012 στη Βουλή ο προφυλακισμένος σήμερα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βουλευτής της , Χρήστος Παππάς ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να κυνηγάει μετανάστες αλλά άμα του βρίσεις τα θεία γίνεται Τούρκος .

Την απόφαση του θεού χαιρετίζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος με τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας θα μας βγάλει από την κρίση . Ευελπιστεί μάλιστα στη βοήθεια του γέροντα Παΐσιου ώστε να ξεμπερδέψουμε με την κρίση μια ώρα αρχύτερα . 

Εδώ που τα λέμε και ο Γέροντας Παστίτσιος να βοηθήσει δεν μας χαλάει καθόλου .

(Η Ελλάδα κυβερνήθηκε για δύο ολόκληρα χρόνια από τον Γιώργο Παπανδρέου , ο οποίος κυκλοφορούσε με ενεργειακό βραχιολάκι power balance για να βελτιώσει την φυσική ενέργεια του σώματος του , καθώς και τα τελευταία δύο χρόνια από τον Αντώνη Σαμαρά , ο οποίος πιστεύει όχι μόνο ότι υπάρχει θεός αλλά και ότι θα τον βοηθήσει να ξελασπώσει . Τους οποίος εξέλεξε ο ελληνικός λαός που πιστεύει σε θαύματα , ζώδια και Παΐσιους .)

(Τι θα γίνει με αυτή την κωλο-Πόλη , θα την πάρουμε καμιά ώρα με τη βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας ; )