Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Ειλικρινής μεταμέλεια ρε κουφάλες.

Ειδικός τραπεζικός λογαριασμός έχει ανοιχτεί στην Τράπεζα της Ελλάδος στον οποίο όποιος απατεώνας έχει κλέψει λεφτά από το δημόσιο θα μπορεί να τα επιστρέφει όταν θα είναι στην οικονομική θέση να το κάνει , δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ειλικρινή μεταμέλεια του και την πρόθεση του για άμεση επανόρθωση . 

Ο πρώην γενικός διευθυντής εξοπλισμών , Αντώνης Καντάς , έχει την τιμή να είναι ο πρώτος απατεώνας που επιστρέφει , έστω ένα μέρος από τα κλεμμένα , στο ελληνικό δημόσιο προλαβαίνοντας τον Άκη Τσοχατζόπουλο , κυριολεκτικά , την τελευταία στιγμή . Έτσι ο Αντώνης Καντάς υποβαθμίστηκε σε μικροαπατεώνα ενώ ο Άκης Τσοχατζόπουλος παραμένει σε επίπεδα αρχιαπατεώνα και προτίθεται να κάνει ένσταση θεωρώντας ότι αδικήθηκε από το ελληνικό δημόσιο αφού πληροφορήθηκε αργοπορημένα τη δυνατότητα της ειλικρινούς μεταμέλειας του .

Με αυτό τον τρόπο το υπουργείο οικονομικών αποδεικνύει ότι βρίσκεται χρόνια μπροστά τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και επιτέλους γίνεται  πράξη το σύνθημα των αγανακτισμένων “φέρτε πίσω τα κλεμμένα” . 

Ο επόμενος απατεώνας που εξέφρασε την πρόθεση να επιστρέψει τα κλεμμένα είναι ο εκπρόσωπος γερμανικής εταιρείας , Δημήτρης Παπαχρήστος , που προμήθευσε το υπουργείο άμυνας με όπλα , στον οποίο όμως θα πρέπει κάποιος να το υπενθυμίσει διότι , όπως υποστηρίζουν οι συνήγοροι του , πάσχει από αμνησία με αποτέλεσμα να μην θυμάται τίποτα .

Τη δημοσιότητα του Αντώνη Καντά φαίνεται ότι ζήλεψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης , Ευάγγελος Βενιζέλος , ο οποίος σκέφτεται να επιστρέψει και αυτός τα κλεμμένα μαζί με την παλιοπαρέα .