Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ζάππειο Νο 1 για τον Βενιζέλο .

Όπως έχει εκμυστηρευτεί στο κοντινό του περιβάλλον ο Ευάγγελος Βενιζέλος , από παλιά  ήθελε να επισκεφτεί το Ζάππειο Μέγαρο αλλά πάντα τύχαινε να πέφτει επάνω στις ομιλίες του πολιτικού του αντιπάλου  , Αντώνη Σαμαρά , στα γνωστά Ζάππεια 1 , 2 και 3 , οπότε περιοριζόταν στο πιάτο της ημέρας λίγο παραδίπλα στην Αίγλη .

Στο παρελθόν είχε καταφέρει να επισκεφτεί το Ζάππειο και από την χαρά του αποφάσισε να διεκδικήσει την αρχηγία του κινήματος με αποτέλεσμα να τον φάει για πλάκα ο Γιώργος  Παπανδρέου λίγο καιρό αργότερα στις εσωκομματικές εκλογές . Από τότε του έχει δημιουργηθεί μια φοβία με τον συγκεκριμένο χώρο .  

Σήμερα , ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ , δεν τον παίρνει να πραγματοποιήσει αρχηγική εμφάνιση στο Ζάππειο διότι οι καλεσμένοι μάλλον θα προτιμήσουν να πάνε στην Αίγλη για κανένα εσπρεσάκι παρά να χάσουν τον χρόνο τους ακούγοντας τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ , που δεν λέει να ψοφήσει , να λέει ασυναρτησίες  . Από την άλλη αυτός ο Σαμαράς , τώρα που έγιναν φιλαράκια ,  δεν λέει να οργανώσει κανένα Ζάππειο 4 μπας και εμφανιστεί ως guest star μπροστά στους φιλελέδες .

Τελικά ο Βαγγέλης τη βρήκε τη λύση . Θα επισκεφτεί το Ζάππειο Μέγαρο ως αντιπρόεδρος της συγκυβέρνησης . 

Με αφορμή λοιπόν  την τελετή έναρξης της ελληνικής προεδρίας στο Ζάππειο Μέγαρο , θα επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις το πρωί της Τρίτης εκπληρώνοντας ένα όνειρο που είχε από μικρός . Να επισκεφτεί την Αίγλη και να γευτεί το πιάτο της ημέρας αφού πρώτα περάσει μια βόλτα από το Ζάππειο Μέγαρο όπως κάνει κάθε πολιτικός που σέβεται τον εαυτό του .