Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Φασιστική συγκέντρωση με μεγεθυντικό φακό .







Συγκέντρωση πραγματοποίησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι χρυσαυγίτες στη πλατεία Συντάγματος για κάποιο λόγο που κανένας δεν κατάλαβε . Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν περίπου τρεις χιλιάδες χρυσαυγίτες και μπάτσοι σε αναλογία 2 προς 1 υπέρ των μπάτσων .

Οι φασίστες διοργανωτές , χρησιμοποιώντας μεγεθυντικούς φακούς τελευταίας τεχνολογίας , κάνουν λόγο για συγκέντρωση πενήντα χιλιάδων νεοναζί γεγονός που αποδεικνύει ότι ένας φασίστας ισοδυναμεί με 16,666 (σατανικό) κανονικούς ανθρώπους σε κάποιο παράλληλο σύμπαν .

Στη συγκέντρωση έβγαλαν λόγο όσοι φασίστες βουλευτές δεν κατοικούν στη περιοχή του Κορυδαλλού που περιβάλλεται από κάτι ψηλούς τοίχους , αλλά σε άλλες περιοχές της Αθήνας . Κάποια στιγμή κάποιοι περίεργοι άναψαν δάδες γιατί ο χώρος ήταν πολύ σκοτεινός αφού ο Δήμαρχος Αθηναίων δεν έχει ανάψει ακόμα το χριστουγεννιάτικο δέντρο . 

Σε γενικές γραμμές η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη , με διάφορα δρώμενα κατάλληλα για όλη την οικογένεια , ενώ στα διαλλείματα οι νεοναζί χαλάρωναν με τα πατριωτικά άσματα του Νότη Σφακιανάκη . Όχι από τον ίδιο αλλά από το cd του το οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι αγοράστηκε από λαθρομετανάστη σε εξευτελιστική τιμή .

(Αν η αναλογία 16,666 : 1 ισχύει , τότε οι νεοναζί με διακόσιες χιλιάδες ψήφους βγάζουν αυτοδύναμη κυβέρνηση . Αλλά αυτό συμβαίνει σε ένα παράλληλο σύμπαν. )