Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πως πάει η επανάσταση ; Γαμιέται !


Τελικά ήταν γραπτό η επανάσταση να ξεκινήσει από τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ , Θεοδώρα Τζάκρη η οποία σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης και ξεκίνησε το αντάρτικο μέσα στη βουλή υπερψηφίζοντας την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης . Αμέσως μετά , πέταξε τις γόβες , φόρεσε γαλότσες και έτρεξε να πιάσει κάγκελο στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ .  

Μπορεί βέβαια να έχει στο παρελθόν ψηφίσει τα μνημόνια της συγκυβέρνησης , αλλά πλέον η ιδέα της επανάστασης έχει ωριμάσει μέσα της και δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ . Αν ζούσε σήμερα η Ρόζα Λούξεμπουργκ , θα άφηνε την επανάσταση στα σίγουρα χέρια της κόκκινης Θοδώρας και αυτή θα ασχολιόταν με τα οικιακά .

Από κοντά και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι μπορεί να στηρίζουν ακόμα την κυβέρνηση αλλά δεν της δίνουν λευκή επιταγή . Στήριξαν την κυβέρνηση , αλλά με μισή καρδιά . Με την άλλη μισή στηρίζουν τον ογκόλιθο Βενιζέλο στις πλάτες τους . Αλλά είναι βαρύ το φορτίο . 

Ακόμα και η ΔΗΜΑΡ επαναστάτησε αφού ψήφισε “παρών” . Μην το γελάς , για τη ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη είναι ένα μεγάλο βήμα . Πριν λίγους μήνες ψήφιζε μνημόνια .

Μην λησμονήσουμε και τον Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος χτυπημένος από επαναστατικό πυρετό , αποφάσισε να κάτσει σπίτι του στηρίζοντας την επανάσταση .

Βέβαια , η αρχή έγινε την προηγούμενη μέρα , όπου η βουλευτής των ανεξάρτητων ελλήνων , Ραχήλ Μακρή , οργάνωσε την επανάσταση καβάλα στα κάγκελα του ραδιομεγάρου . 

Πάνω από την βουλή των ελλήνων πλανάται το φάντασμα της επανάστασης . Τρέμετε παλιοκαπιτάλες , βρίσκεται στο κατώφλι σας η Θεοδώρα η Τζάκρη .