Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Success story Νο 3 .


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές η επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ αποτελεί το success story Νο 3 έπειτα από τα πολύ επιτυχημένα success story του Κατάρ και της Κίνας . Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει με ένα καλάθι γεμάτο προσδοκίες μυθικών διαστάσεων , έτοιμες επενδύσεις και λύσεις προβλημάτων . Άλλωστε ο Αντώνης Σαμαράς λόγω του στυλ αμεσότητας που τον διακρίνει , γαμώ το κεφάλι μου ο μαλάκας , σίγουρα θα παίξει τα δυνατά χαρτιά του .

Είναι ίσως η πρώτη φορά που έλληνας πρωθυπουργός θα συναντηθεί με αμερικάνο πρόεδρο χωρίς να έχει σκοπό να γκρινιάξει αφού πλέον η ελληνική ατζέντα σφύζει από ουσία . Ούτε ελληνοτουρκικά , αφού αυτά τα έχει αναλάβει εξολοκλήρου η Τουρκία , ούτε Κυπριακό αφού αυτό αποτελεί πρόβλημα των αδερφών κυπρίων .

Η ατζέντα θα περιλαμβάνει μόνο οικονομικά θέματα , γεγονός που δίνει στον πρωθυπουργό το πάνω χέρι αφού λόγω εκπαίδευσης έχει βαθύτατη γνώση του θέματος .


Μην ξεχνάς ότι ο Σαμαράς έχει Αμερικάνικη παιδεία ενώ ο Ομπάμα δεν είναι καν Αμερικάνος . Επίσης ο Σαμαράς είναι δεξιός ενώ ο Ομπάμα είναι παλιοκομμούνι . Και τέλος μην ξεχνάς ότι ο Σαμαράς είναι λευκός ενώ ο Ομπάμα είναι μαύρος . 

Όλα αυτά παίζουν ρόλο στην Αμερική γεγονός που πονοκεφαλιάζει τον Μπάρακ Ομπάμα αφού αναγκαστικά θα μπει σε σύγκριση με τον Σαμαρά .