Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Τόση αγάπη , που να την βάλω ;


Επίθεση αγάπης δέχτηκε ακόμα μία φορά ο Άδωνης Γεωργιάδης αυτή τη φορά ως υπουργός υγείας . Ήδη έχει καταγράψει στο ενεργητικό του παρόμοιες  αγαπησιάρικες εκδηλώσεις ως υπουργός ναυτιλίας , ως θαμώνας ταβέρνας , ως θεατής μουσικής παράστασης και ως λουόμενος σε πλαζ της Αττικής .


Ο υπουργός αποφάσισε να επισκεφτεί το Αττικό πάρκο για να δει τα ζωντανά παρέα με την καλή του , αλλά ο ταξιτζής μπερδεύτηκε και τον πήγε στο Αττικό νοσοκομείο .

Μόλις συνειδητοποίησε το λάθος δεν τα έχασε . Το είδε σαν ευκαιρία να πουλήσει μερικά βιβλία στους γιατρούς , νοσηλευτές και ασθενείς του νοσοκομείου .

Αμέσως όμως έγινε αντιληπτός , αφού οι συχνές εμφανίσεις του στην τηλεόραση ως πωλητής βιβλίων έχουν ανεβάσει την αναγνωρισιμότητα του σε υψηλά επίπεδα και το αλαφιασμένο πλήθος όρμησε να τον αγκαλιάσει , να φωτογραφηθεί μαζί του και να του ζητήσει αυτόγραφο .

Ήταν τόσο έκδηλο το πάθος του κόσμου που χρειάστηκε η συνδρομή των ΜΑΤ για να γλυτώσει ο υπουργός από την λατρεία του πλήθους . Μάλιστα οι άνδρες των ΜΑΤ άργησαν να επέμβουν αφού είχαν μείνει και οι ίδιοι αποσβολωμένοι από την λάμψη της προσωπικότητας του υπουργού .

Κάποιοι άντρες των ΜΑΤ παραδέχθηκαν ότι είχαν μπει και οι ίδιοι στην ουρά μαζί με το πλήθος για να ζητήσουν αυτόγραφο αφού ο δικός τους υπουργός , ο Δένδιας , δεν είναι εύκολο πλέον να αναγνωρισθεί λόγω των συνεχών μεταμφιέσεων που κάνει ώστε να μπορεί να πίνει ανενόχλητος τον καφέ του στο Floral . Οπότε οι ΜΑΤατζίδες αποφάσισαν να απευθυνθούν στον Άδωνη για αυτόγραφο και ας είναι από άλλο υπουργείο .

Ο ίδιος ο Άδωνης λίγο μετά το περιστατικό δήλωσε ότι πριν το Αττικό είχε επισκεφτεί το Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου κανένας παλιοαριστερός δεν αγόρασε τα βιβλία του  , γεγονός που τον έθιξε ανεπανόρθωτα . Γιαυτό έβαλε το συγκεκριμένο νοσοκομείο πρώτο στην λίστα των υπό κατάργηση νοσοκομείων.

Στη συνέχεια θεώρησε ευκαιρία να ρεφάρει στο Αττικό νοσοκομείο . Παρόλαυτα το μόνο που κέρδισε ήταν μώλωπες και κοκκινίλες . Από την πολύ αγάπη …

Το θετικό είναι ότι ήδη βρίσκονταν στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί , που τόσο τον αγαπάνε , τον έγιαναν στο άψε σβήσε . Αυτός για να τους ευχαριστήσει τους χάρισε τον πρώτο τόμο από το νέο του βιβλίο “Μαθήματα αρχαίας  ελληνικής γλώσσας” στη μισή τιμή .

Το συγκεκριμένο γεγονός έβαλε τον πρωθυπουργό σε σκέψεις . Αφού γάμησε για αρκετά λεπτά το κεφάλι του  , σκέφτηκε να μετατρέψει τους απολυμένους σχολικούς φύλακες σε υπουργικούς φύλακες ώστε να τους γλυτώνουν από παρόμοιες  εκδηλώσεις λατρείας .

Την επίθεση αγάπης στον υπουργό υγείας καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος έθεσε θέμα δημοκρατίας και ισότητας . Πρότεινε στον λαό να καταμερίσει την αγάπη του σε όλους τους υπουργούς , βουλευτές  και μέλη της κυβέρνησης ώστε να μην πολυζορίζεται ο Άδωνης και να μην ζηλεύουν οι υπόλοιποι .


Είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος εκδηλώνει τον θαυμασμό του σε υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά . Ας ελπίσουμε ότι οι εκδηλώσεις λατρείας θα επαναληφθούν και στους υπόλοιπους .