Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Έρχεται ο Σόιμπλε … γαμώ το κεφάλι μου .


Έρχεται σήμερα ο Σόιμπλε στην Αθήνα . Δεν προλαβαίνει να φύγει ο ένας φίλος , έρχεται ο άλλος . Τόση επίθεση φιλίας δεν θα την αντέξω .

Θα παρευρεθεί σε ένα ελληνογερμανικό συνέδριο στο Hilton , στη συνέχεια θα μεταβεί στο Μαξίμου για να συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά και τέλος θα καταλήξει στο υπουργείο οικονομικών .


Η συνάντηση είναι άκρως σημαντική για το μέλλον της χώρας , αφού ο Σαμαράς έχει σκοπό να διαπραγματευτεί τα πάντα . Από Γερμανικές αποζημιώσεις μέχρι ολική διαγραφή του χρέους . Μην ξεχνάμε ότι ο πρωθυπουργός έπειτα από την μείωση του ΦΠΑ εστίασης από το 23% στο 13% δείχνει ακόμα πιο δυνατός και οι ξένοι ηγέτες έχουν αρχίσει να τον φοβούνται . Τον χαρακτηρίζουν μάλιστα ως τον δεξιό Τσε Γκεβάρα της Ευρώπης . Και από την άλλη ο Τσίπρας , ο αριστερός Τσε Γκεβάρα της Ευρώπης . Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τους ακραιφνείς καπιτάλες ανά τον κόσμο . Είτε κυβερνήσει δεξιός είτε αριστερός , τον Τσε δεν τον γλυτώνουν .

Τις τελευταίες μέρες ο Αντώνης Σαμαράς γαμούσε το κεφάλι του προσπαθώντας να οργανώσει την στρατηγική απέναντι στον Γερμανό υπουργό . Έπειτα από δυο δισκοκήλες , τρία λουμπάγκο και απίστευτο πονοκέφαλο λόγω της δύσκολης στάσης που διάλεξε, αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική της κλασμένης γκόμενας υιοθετώντας μια ψυχρή στάση απέναντι στον Γερμανό υπουργό . Τακτική άκρως επιτυχημένη αν ακολουθηθεί σωστά .

Γιαυτό άλλωστε θα απαγορευτούν οι συναθροίσεις και οι πορείες λατρείας προς το πρόσωπο του Σόιμπλε που είχαν σχεδιάσει τα ελληνικά συνδικάτα , για να του δηλώσουν την αγάπη τους , αφού κάτι τέτοιο θα δυσχέραινε την εθνική στρατηγική που σχεδίασε ο πρωθυπουργός γαμώντας για μέρες το κεφάλι του .

Με τόσο ταρακούνημα του εγκεφάλου , ο πρωθυπουργός είχε έναν απίστευτο οίστρο ιδεών που ξάφνιασε ακόμα και τους πιο διακεκριμένους επιστήμονες του νου και του εγκεφάλου .

Μια από αυτές τις ιδέες ήταν η κατασκευή  εφεδρικής ράμπας στο υπουργείο οικονομικών σε περίπτωση που το ηλεκτρικό αναβατόριο μπλοκάρει . Και για να διανθίσει την πράξη με μια επαναστατικότητα έγραψε ο ίδιος , με τα χεράκια του στον απέναντι τοίχο , το σύνθημα “Στην τρόικα δουλικά και στους εργάτες κοροϊδία” .


Επαναστατική ανωτερότητα σε όλο της το μεγαλείο . Τρέμε Σόιμπλε !