Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Διορίστε ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ .



Έντονη δυσφορία και τάση για εμετό έχει προκαλέσει στον φερόμενο ως  πρωθυπουργό της χώρας αλλά σίγουρα πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας , Αντώνη Σαμαρά ,  το θέμα της πρόσληψης συγγενικών προσώπων σε οργανικές θέσεις μετακλητών υπαλλήλων από τους βουλευτές του κόμματος του . Έπειτα από τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι πρόσφατες υποθέσεις των Πολύδωρα και Τραγάκη που είδαν το φως της δημοσιότητας , έδωσε σαφείς εντολές από την Ευρώπη όπου παραθερίζει προς τους βουλευτές του να σταματήσουν να βολεύουν τους δικούς  τους ανθρώπους στη βουλή . Αυτοί είτε διοριστούν είτε δεν διοριστούν στο δημόσιο ,  θα συνεχίσουν να ψηφίζουν την  Νέα Δημοκρατία . 


Προέτρεψε μάλιστα τους βουλευτές του να σταματήσουν να κοιτάνε την πάρτη τους και να σκεφτούν το καλό του κόμματος διορίζοντας μόνο ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ μπας και πάρουν καμιά ψήφο από τους ακροαριστερούς και τους αποδυναμώσουν  . Στη σημερινή εποχή που οι διορισμοί γίνονται με το σταγονόμετρο δεν πρέπει να πάει κανένας χαμένος . Κάθε διορισμός και μία καινούρια ψήφος . 

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις οι πρώτοι που παίρνουν σειρά να διοριστούν είναι ο φερόμενος ως τρομοκράτης Αναστάσιος Θεοφίλου , ο τοξοβόλος του Συντάγματος καθώς και ο Καραμπελιάς με κάνα δύο παλληκάρια του , όλοι τους ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ  , από τους πιο λυσσασμένους .  

Παλαιότερες χαριτωμενιές του Σαμαρά :