Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Αρχίσαμε !

Κάθε Καποδιστριακός νομός και κάλπη . Κάθε ΠΑΣΟΚος και ψήφος . Στα ψηφοδέλτια θα αναγράφονται τα ονόματα των δύο υποψήφιων , του Βενιζέλου και του Λευκού (καινούριος είναι αυτός ;) καθώς και το όνομα του κόμματος .
Οι κάλπες ανοίγουν στις 9 το πρωί και κλείνουν κατά τις 5 το απόγευμα αλλά αν μέχρι εκείνη την ώρα δεν έχει πατήσει άνθρωπος μπορεί να τραβήξει μέχρι τις 7 .
Όπως κάθε σοβαρή ψηφοφορία έτσι και αυτή θα είναι μυστική ώστε αν βγει ο Λευκός να μπορέσουμε να το κρύψουμε .
Στη ψηφοφορία μπορούν να πάρουν μέρος άπαντες , μέλη , φίλοι , εχθροί , παιδιά , μετανάστες , έλληνες της διασποράς , πολίτες κρατών της Ε.Ε. , η Μέρκελ , ο Σαρκοζί και το κακό συναπάντημα αρκεί να δώσουν δύο ευρώ . Όσοι δεν είναι μέλη ή φίλοι θα πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω .
Όσοι γράψουν υβριστικά μηνύματα στα ψηφοδέλτια θα θεωρηθεί ότι ψηφίζουν Βενιζέλο για ευνόητους λόγους . Όσοι πετάξουν προφυλακτικά μέσα στις κάλπες θα θεωρηθεί ότι ψηφίζουν Βενιζέλο επίσης για ευνόητους λόγους . Γενικά όσοι πατήσουν το πόδι τους στα εκλογικά κέντρα θα θεωρηθεί ότι ψηφίζουν Βενιζέλο .
Κάθε ψηφοφόρος θα παίρνει ως αναμνηστικό δωράκι ένα συλλεκτικό μπλουζάκι με τη φάτσα του Βενιζέλου που θα γράφει “’ήμουν και εγώ εκεί” .
Κάθε ψήφος θα μετράει για χίλιους κανονικούς . Αν κάποιος κατά λάθος ψηφίσει περισσότερες από μία φορά θα κάνουμε τα στραβά μάτια .
Άντε ρε παιδιά , να μαζευόμαστε σιγά – σιγά μπας και γλυτώσουμε το ρεζιλίκι .
Για το ΠΑΣΟΚ ρε γαμώτο !

Διάβασε επίσης τι έγινε πριν αρχίσουμε .