Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Υπουργοί καμικάζι .

Στον θεσμό του υπουργού – καμικάζι αναφέρθηκε η Α. Διαμαντοπούλου σε συνέντευξη της στον ΣΚΑΙ . Πιο συγκεκριμένα πρότεινε να αναλάβουν έξι υπουργοί τους κρίσιμους τομείς που σχετίζονται με την εφαρμογή του μνημονίου , οι οποίοι θα προωθούν όλα τα μέτρα . Θα τα ψηφίζει μεν η βουλή αλλά αυτοί οι έξι θα αναλαμβάνουν την ευθύνη και τις συνέπειες .

Τη συγκεκριμένη μέθοδο την εμπνεύστηκε από τους γνωστούς φεσαδόρους οι οποίοι πάντα κουβαλάνε μαζί τους έναν φουσκωτό για να τρώει το ξύλο ενώ οι ίδιοι συνεχίζουν τις μαλακίες ανενόχλητοι . Στον ρόλο του φεσαδόρου , οι βουλευτές . Μέσα στην καινοτομία η κυρά Διαμαντοπούλου .
Φυσικά θα πρέπει να είναι αρκετά τροφαντοί ώστε να αντέχουν τα κλωτσομπουνίδια που θα  τρώνε κάθε φορά που θα πραγματοποιούν δημόσια εμφάνιση . Εργατικά ατυχήματα θα θεωρούνται άρα θα αποζημιώνονται κιόλας .
Προτείνω για την εξάδα τους  Βενιζέλο , Πάγκαλο , Καρατζαφέρη , Καραμανλή , Κατσέλη και Παπανδρέου . Μπορεί ο Παπανδρέου να είναι αδύνατος αλλά την αξίζει τη θέση στην εξάδα . Την κέρδισε με την αξία του . Δυο χρόνια πρωθυπουργός , πρέπει να τον τιμήσουμε τον άνθρωπο με κάποιο τρόπο .