Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου .

Σε συμφωνία έφτασαν τελικά οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν τον τραπεζίτη με τον ίδιο τον τραπεζίτη σχετικά με το πρόγραμμα της νέας δανειακής σύμβασης αφού και οι τέσσερις βρίσκονται σε απόλυτη σύγκλιση .

Αναχώρησε λοιπόν ο Παπαδήμος για τις Βρυξέλλες όπου θα συναντηθεί με το φιλαράκι του , τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι , ώστε να συζητήσουν θέματα που αφορούν σε μείωση του μισθολογικού κόστους , σε εξορθολογισμό των επικουρικών συντάξεων, σε περικοπή των προνομίων των ΔΕΚΟ, αλλά και σε θέματα που αφορούν στην εξέλιξη της εργασιακής σχέσης εργοδότη – εργαζομένου . Με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση της οικονομίας για τα επόμενα χρόνια. Αλλιώς μάντεψε τι θα συμβεί ! Θα χρεοκοπήσουμε !
Κάτι μου λέει ότι ο Παπαδήμος δεν πήγε εκεί για διαπραγματεύσεις αλλά για φιλική κουβεντούλα . Άλλωστε τι διαπραγματεύσεις να κάνεις όταν δεν έχεις διαφωνίες με τον συνομιλητή σου ;
Τελικά καλά λένε ότι τα περισσότερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά . Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως όλα τα γκολ μπαίνουν στο δικό μας τέρμα . Με τερματοφύλακα τον Παπαδήμο και αμυντική τριάδα , Παπανδρέου , Σαμαρά , Καρατζαφέρη τι περίμενες ;
Ενώ με κεντρικό αμυντικό δίδυμο Παπαρήγα , Τσίπρα ή η μπάλα θα περάσει ή ο Χέρμαν Βαν Ρομπάι . Ποτέ και τα δύο μαζί . Δυο κλωτσιές στα πρώτα πέντε λεπτά και να δω αν θα ξανακουμπήσει μπάλα ο επιθετικός . Κλασική Λατινοαμερικάνικη τακτική . Από Αργεντινή μεριά . Μάθε μπαλίτσα , αγόρι μου .