Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Ο τρελός τα έχει τετρακόσια

Τελικά ο Παπανδρέου , όσο περνάει ο καιρός , αποδεικνύεται όλο και μεγαλύτερος μπαχαλάκιας . Η μπαχαλοσίνη του κατάφερε να κάνει μαλλιά κουβάρια πολιτικά κόμματα και χώρους εντός και εκτός συνόρων .
Οι ΠΑΣΟΚΟΙ την κάνουν , άλλοι με ελαφρά και άλλοι με βαριά πηδηματάκια . Έχουν χεστεί επάνω τους με την προοπτική της εξόδου από την Ευρωπαική ένωση και ψάχνουν τρόπο να παραμείνουν Ευρωπαίοι . Μέχρι και με την Ν.Δ. είναι ικανοί να συμμαχήσουν για να το πετύχουν .
 Ακόμα και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ τρόμαξαν με αυτόν και άρχιζαν να ταμπουρώνονται πίσω από τα φιλοευρωπαικά οχυρά . Τέτοιο μπάχαλο ούτε τα πρωτοπαλίκαρα του Τσίπρα δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν . Έχουν πάθει τέτοιο πολιτισμικό σοκ που άρχισαν να αμφιβάλουν για τις ρίζες τους . Αναρωτιούνται ότι αν τελικά ο Παπανδρέου είναι μπαχαλάκιας τότε αυτοί τι είναι ; ΠΑΣΟΚ ; Μήπως πρέπει να διοργανώσουν καμιά μπαχαλοσυγκέντρωση μπας και έρθουν στα ίσια τους ;
Από την άλλη μεριά , τη δεξιά , ο Σαμαράς νομίζει ότι βρέχει και κρατάει ομπρέλα . Δεν έχει καταλάβει ότι έχει γίνει μούσκεμα από τις ροχάλες που έχει φάει τον τελευταίο χρόνο . Νομίζει ότι είναι ο νέος σωτήρας της Ελλάδας . Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι είναι ο μόνος που το πιστεύει . Αν είναι να μας σώσει ο Σαμαράς τότε ο σώζων εαυτόν σωθήτω . Σε απλά Ελληνικά : του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ .
Λίγο πιο δεξιά , ο Καρατζαφύρερ , ευελπιστεί να παίξει ρόλο στις εξελίξεις . Σε κάτι τέτοιες ανακατωσούρες οι επικίνδυνοι αποκτούν δύναμη . Μη ξεχνάς ότι ο Χίτλερ με ποσοστό κοντά στο 2,5% ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα και τελικά ξεκλήρισε το μισό πλανήτη .
Λίγο πιο δεξιά , αν κάνεις τον κύκλο , θα βρεις την Παπαρήγα την καλή και τον Μεντρέκα τον καλύτερο οι οποίοι εμμένουν σταθερά στις πεποιθήσεις τους : άσπρο εσείς , μαύρο εμείς . Μαύρο εσείς άσπρο εμείς . Ευρώ εσείς , δραχμή εμείς . Δραχμή εσείς , ευρώ εμείς .Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να το ρίξουν στα ψυχοφάρμακα . Η σχιζοφρένεια που τους έχει βαρέσει είναι αθεράπευτη .
Κάπου ανάμεσα βρίσκεται ο Κουβέλης ο οποίος από τη φασαρία ξύπνησε και κάτι είπε αλλά κανένας δεν τον άκουσε .
Ποιον ξέχασα … ποιον ξέχασα ; Α , τη Μπακογιάννη . Η οποία έχει μπει στη βουλή από την πίσω πόρτα όταν ο φύλακας δεν έβλεπε . Όταν μπει από την μπροστινή θα ασχοληθώ και με αυτή .
Και αρκετά χιλιόμετρα παραπέρα , στις Κάννες , Μέρκελ και Σαρκοζί έχουν μείνει αποσβολωμένοι βλέποντας τον Παπαντρέου να τους το παίζει τρελός για δέσιμο .
Το τελειωτικό χτύπημα θα είναι να εμφανιστεί στη βουλή και με στόμφο να ξεστομίσει ότι λεφτά υπάρχουν .
Τελικά άνθρωπος που καταφέρνει να αποσυντονίσει τους πάντες και τα πάντα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μόνο χαζός δεν είναι . Οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι αλλά χαζός όχι .