Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση πολιτικών γομαριών

Συνάντηση είχε ο Πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς των υπόλοιπων κομμάτων με σκοπό να τους τουμπάρει και να ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο του διαβόλου .
Από τον Σαμαρά ζήτησε να τον ακολουθεί στα ταξίδια που θα κάνει από εδώ και πέρα γιατί η γραμματέας του μπήκε στην εφεδρεία . Ο Σαμαράς , με τη σειρά του ,  ζήτησε από τον Παπανδρέου να τον ακολουθεί στα δικά του ταξίδια  . Τελικά διαφώνησαν ποιος θα ακολουθεί ποιον και πήρε ο καθένας το δρόμο του . Ο ένας πήγε δεξιά και ο άλλος δεξιότερα .
Ο Τσίπρας δεν ήθελε να πάει αλλά πήγε από ευγένεια . Τι εξαιρετικός νέος ! Συμφώνησαν ότι διαφωνούν και μετά έφυγε γιατί ήθελε να πάει στην πορεία .
Η Παπαρήγα δεν ήταν τόσο ευγενική . Τον πλάκωσε στις σφαλιάρες και μετά έφυγε . Σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους είπε : “Το έκανα για να τον συνεφέρω” .
Ο Καρατζαφέρης πήγε ντυμένος τσολιάς θέλοντας να τονώσει το εθνικό φρόνημα του Παπανδρέου . Μόλις τον είδε άρχισε να γκαρίζει : “Είναι βαριά , βαριά η πούτσα του τσολιά”. Ο Παπανδρέου τα χρειάστηκε και είπε να καλύψει τα νώτα του . Μην έχουμε εκπλήξεις τώρα στα γεράματα και μετά άντε να κάτσεις στο ποδήλατο .
Τον Κουβέλη δεν τον κάλεσε γιατί δεν ήθελε να τον ξυπνήσει .
Την Μπακογιάννη δεν την κάλεσε γιατί του θυμίζει τον Μητσοτάκη .