Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ειδήσεις Σεπτεμβρίου

Το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο επανέφερε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη την Πέμπτη είπε χαρακτηριστικά ότι «το πλεονάζον προσωπικό δεν μπορεί να επιβαρύνει το κοινωνικό σύνολο, χωρίς να είναι χρήσιμο για κάποιο έργο».
Μήπως να ξεκινήσουμε από τη βουλή ; Τα υπουργεία ; Τις διάφορες επιτροπές ; Μπα … το πάρτι συνεχίζεται .

Στην υλοποίηση της εξαγγελίας για τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο των στοιχείων των μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου, προχωρά το υπουργείο Οικονομικών, με απόφαση που υπέγραψε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Τώρα μεγάλε Βαγγέλα τους έκανες τα μούτρα κρέας . Τρέμει το φυλλοκάρδι των απανταχού μεγαλοοφειλετών . Τζάμπα διαφήμιση στο διαδίκτυο . Αβάδιστα , αβίαστα , αβασάνιστα φοροδιαφεύγω με την ανοχή του κράτους γιατί είμαι μάγκας . Κορόιδα !

Γερασμένα ποντίκια που είχαν αρχίσει να τα χάνουν απέκτησαν νέους νευρώνες όταν διοχετεύτηκε στα αγγεία τους αίμα από νεαρά ποντίκια, ανακάλυψαν ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του Στάνφορντ.
Ζητούνται νέοι να προσφέρουν το αίμα τους στον  - τα χάνω με γοργούς ρυθμούς- Γιωργάκη Παπανδρέου junior . Όλοι οι δότες θα ανταμειφτούν με ένα γεύμα με τον Πάγκαλο για να τα φάνε μαζί . Για την Ελλάδα ρε γαμώτο .

Ένας αστυνομικός που επέβαινε σε αυτοκίνητο με συμβατικές πινακίδες κυκλοφορίας, τραυματίστηκε ελαφρά, όταν δέχτηκε επίθεση από ομάδα ατόμων, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Σίνα.
Οι δράστες έσπασαν με πέτρες και ξύλα τα τζάμια του αυτοκινήτου και τραυμάτισαν ελαφρά στο χέρι τον αστυνομικό. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.
Αυτόπτες κουκουλοφόροι αναφέρουν ότι το μπατσικό δεν το έσπασε ομάδα ατόμων αλλά έπεσε σε παράνομα σταθμευμένη ζαρντινιέρα . Μετά το ατύχημα η ζαρντινιέρα εξαφανίστηκε και αναζητείται .
«Να αγιάσουν τα χέρια όλων εκείνων που έχουν επιλέξει να τιμωρούν, με τον τρόπο αυτό την φαυλοκρατία και την αναξιοκρατία. Να είναι βέβαιοι αυτοί που πετάνε τα γιαούρτια ότι έχουν, την απόλυτη έγκριση των ηρώων του Γράμμου» είχε αναφέρει ο μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης , Ανδρέας.
Ένα γιαουρτάκι για τον κυρ-Ανδρέα παρακαλώ . Άσπρο γιαούρτι σε μαύρο φόντο . Σαν πίνακας του Μουνκ θα είναι .


Αγώνα δρόμου κάνει τις τελευταίες ημέρες το υπουργείο Παιδείας και ο Οργανισμός Σχολικών Βιβλίων για να προλάβουν να τυπώσουν τα βιβλία μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ωστόσο, φαίνεται πως πολλοί μαθητές θα αναγκαστούν το πρώτο διάστημα να διαβάζουν από φωτοτυπίες και CD.
Οι καινοτομίες του ανυπέρβλητου διδύμου Διαμαντοπούλου-Χριστοφιλοπούλου που έχει κατοικοεδρεύσει στο Υπουργείο παραπαιδείας συνεχίζονται .Στο σχολείο του μέλλοντος , που διαφημίζει το δίδυμο της συμφοράς  , δεν θα υπάρχουν βιβλία γιατί δεν θα υπάρχουν δέντρα . Στο σχολείο του παρόντος όμως , που εφαρμόζει το γνωστό δίδυμο , δεν υπάρχουν βιβλία γιατί δεν υπάρχουν λεφτά . Τουλάχιστον για την παιδεία . Γιατί κατά τα άλλα λεφτά υπάρχουν . Αλλά τα έχει ο Μαρινάκης και αγοράζει παίκτες .
Στο 23% σκαρφάλωσε ο συντελεστής ΦΠΑ στην εστίαση, με τους εστιάτορες να απειλούν ότι θα κηρύξουν στάση πληρωμών προς το Δημόσιο μέχρι την άρση της κυβερνητικής απόφασης.
Τον βλέπω τον Βενιζέλο να πηγαίνει σε εστιατόριο και αντί για μπριζόλα χοιρινή να τρώει γιαουρτάκι … στα μούτρα … μαζί με το κεσέ … το πήλινο …τέλος .



Πανελλαδικές κινητοποιήσεις στη διάρκεια της ΔΕΘ ετοιμάζουν οι υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας, όπως αποφασίστηκε την Πέμπτη στη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η κινητοποίηση θα γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.
Αν οι μπάτσοι κάνουν τους διαδηλωτές , οι κουκουλοφόροι τι θα κάνουν ; Τους μπάτσους ; Καινοτομίες από τα σώματα ασφαλείας . Αλλαγή ρόλων και θεατρικό παιχνίδι .