Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Παντοπωλείον “Η Βουλή” .

Στη βουλή εμφανίστηκε η Κανέλλη με μια φραντζόλα ψωμί και ένα μπουκάλι γάλα . Με αυτή τη συμβολική κίνηση ήθελε να δείξει τη δυσκολία με την οποία τα φέρνει βόλτα μια μέση τετραμελής οικογένεια . Η οποία φυσικά δεν μένει στην Εκάλη και ουδεμία σχέση έχει με την συντρόφισσα Κανέλλη . Εκτός αν είναι Παναθηναϊκών φρονημάτων .
Τη συμβολική σκυτάλη πήρε ο Βενιζέλος ο οποίος εμφάνισε ένα φιλέ μινιόν και ένα μπουκάλι σαμπάνιας θέλοντας να τονίσει ότι όταν η κυβέρνηση ολοκληρώσει το πρόγραμμα της , όλοι οι Έλληνες θα τρώνε πλουσιοπάροχα . Όσοι θα έχουν απομείνει τουλάχιστον. Και αυτό είναι δέσμευση !
Την έκπληξη έκανε ο πρώην Πρωθυπουργός , Καραμανλής , ο οποίος  μετά από δύο χρόνια διαλογισμού  ανέβηκε στο βήμα της βουλής με ένα τρίπιτο ανά χείρας , θέλοντας να δείξει με απλό και κατανοητό τρόπο , ότι όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι ο ίδιος , απλός , λαϊκός άνθρωπος που ξέραμε . Ο Κωστάκης ! Σταθερή αξία .
Ο Πάγκαλος προσπάθησε να περάσει μέσα στο κοινοβούλιο ένα κεσεδάκι γιαούρτι με 0% λιπαρά αλλά τον εντόπισε ο πρόσφατα τοποθετημένος ανιχνευτής γιαουρτιού και κατασχέθηκε . Ως γνωστό το γιαούρτι θεωρείται απαγορευμένη ουσία για τους βουλευτές έπειτα από τα πρόσφατα γιαουρτώματα . Στην απολογία του , πάντως , ο Πάγκαλος ισχυρίστηκε ότι το γιαούρτι το είχε για προσωπική χρήση . Μάλλον για κατάπλασμα  .
Ο Σαμαράς κάποια στιγμή θέλησε να πάρει το λόγο , γιατί θυμήθηκε να απαντήσει σε μια ερώτηση που του είχε γίνει στη ΔΕΘ αλλά την είχε αφήσει αναπάντητη . Όμως δεν είχε φέρει μαζί του κανένα ζαρζαβατικό , οπότε δεν του δόθηκε ο λόγος και ξαναέπεσε σε λήθαργο .
Τελευταίος και καταϊδρωμένος , αφού ήρθε στη βουλή με το ποδήλατο ,  ανέβηκε στο βήμα ο Παπανδρέου ο οποίος κουνώντας επιδεικτικά ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και αλαλάζοντας “ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια” μας προϊδέασε για τα σχέδια του για το μέλλον .
Η Παπαρήγα εμφανίστηκε με ένα μπουκάλι βότκα , επειδή όμως άργησε η σειρά της το κατέβασε όλο μέχρι που έγινε ντίρλα . Τα υπόλοιπα συντρόφια τη μεταφέρανε σε κοντινό νοσοκομείο αποχωρώντας επιδεικτικά από την αίθουσα τραγουδώντας όλοι μαζί τον ύμνο του ΕΑΜ .
Κάπου εκεί ο Τσίπρας και τα παλικάρια του , βρήκαν ευκαιρία να κάνουν μπάχαλο την αίθουσα εκτοξεύοντας γιαούρτια δεξιά και όχι αριστερά (αφού οι ΚουΚουΕδες την είχαν κάνει) , τα οποία πέρναγαν ΣΥΡΙΖΑ από τα μούτρα των εμβρόντητων βουλευτών .
Έρευνες διενεργούνται για να διευκρινιστεί πως κατάφεραν οι γνωστοί μπαχαλάκιδες να περάσουν τα γιαούρτια στη Βουλή . Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ είχαν μεταμφιεστεί σε χρυσαυγίτες οδηγούς της ΕΘΕΛ , τους οποίους μόλις είδε η ασφάλεια , τους άφησε να περάσουν ανενόχλητοι .
Με αυτό τον περιπετειώδη τρόπο έλαβε τέλος η συνεδρίαση της Βουλής .
Γιατί έχω την αίσθηση , ότι φέτος η κωμική σειρά με την μεγαλύτερη τηλεθέαση θα είναι οι συνεδριάσεις της Βουλής από το Βουλοκάναλο ;
Κάτω τα χέρια από το Βουλοκάναλο ρεεεεεεεε !