Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Ο Καλύτερος φίλος του άντρα

Ήρθε το καλοκαίρι , ο γυναικείος πληθυσμός , ελέω τουρισμού , αυξάνεται δραματικά οπότε όλο και κάτι μπορεί να σας κάτσει . Καλό είναι να γνωρίζουμε κάποια βασικά σχετικά με τα προφυλακτικά .

Δεν αγοράζουμε προφυλακτικά από το περίπτερο . Ιδίως αν είμαστε ντροπαλοί . Μέχρι να βρούμε το σθένος να τα ζητήσουμε θα έχουμε πρώτα αγοράσει το μισό περίπτερο . Πάντα από το φαρμακείο . Όσο ντροπαλός και αν είσαι , σε ένα φαρμακείο αποκλείεται να αγοράσεις πρώτα τα μισά φάρμακα μέχρι να βρεις το χρειαζούμενο σθένος .

Αποφύγετε να το ζητάτε με συνθηματικά όπως “κουστουμάκι για τον κύριο” και άλλα τέτοια γελοία . Το μόνο που θα λάβετε είναι το όλο απορία βλέμμα του καταστηματάρχη .
 Είναι απίθανο να σας κάτσει κάτι ενδιαφέρον κατά τη διαδρομή από το περίπτερο μέχρι το σπίτι . Γιαυτό μην φορέσετε το προφυλακτικό μόλις το αγοράσετε . Περιμένετε τουλάχιστον να φτάσετε σπίτι .
Μην ανοίγετε το προφυλακτικό με τα δόντια . Υπάρχει περίπτωση , από τον μεγάλο ενθουσιασμό , να το καταπιείτε .
 Να τοποθετήσετε το προφυλακτικό όταν είστε σε πλήρη στύση . Αλλιώς θα είναι σαν να προσπαθήσετε να φορέσετε το μαγιό του Πάγκαλου και να πάτε για μακροβούτια στη θάλασσα . Το πιθανότερο είναι να το ψάχνετε .
 Μην το ξετυλίξετε πρώτα και μετά να προσπαθήσετε να το εφαρμόσετε κατά μήκος του Μητσάρα . Εδώ με τις κάλτσες είναι δύσκολο κάτι τέτοιο πόσο μάλλον με το προφυλακτικό . Το ξετυλίγετε κατευθείαν κατά μήκος . Εάν δεν ξετυλίγετε γυρίστε το ανάποδα . Αν και τώρα δεν ξετυλίγετε μάλλον από το πολύ άγχος αγοράσατε τσίχλες από το περίπτερο . Τουλάχιστον δεν θα βρωμάει το στόμα σας . 
Μην χρησιμοποιείται λιπαντικά που τρώγονται όπως ελαιόλαδο και βούτυρο. Δεν το πάτε για τηγάνισμα . Από την τριβή το λάτεξ θα σπάσει .
 Για μεγαλύτερη σιγουριά χρησιμοποιείστε δεύτερο πάνω από το πρώτο . Ποτέ όμως τρίτο πάνω από το δεύτερο κοκ. Γιατί αλλιώς αν ξαφνικά δείτε καπνούς να ξεπροβάλλονται δεν θα είναι οι φλόγες που ξεπηδάνε από τις πύλες της κολάσεως που μόλις περάσατε . Καίγεται το λάτεξ .
Ποτέ μην σταματάτε τη διαδικασία για να δείτε αν έσπασε το προφυλακτικό . Είτε έχει σπάσει είτε όχι δεν αλλάζει απολύτως τίποτα . Σε λίγους μήνες θα ξέρετε .
Μην το ξαναχρησιμοποιήσετε δεύτερη φορά . Θα σπάσει . Μην είστε τσιγκούνηδες . Πηδάτε που πηδάτε κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα , τουλάχιστον κάντε το με στυλ .