Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι εδώ, ενωμένος, δυνατός.



Χαράς ευαγγέλιο για τους απανταχού Συριζαίους έπειτα από την αποδοχή της ένστασης του Άδωνη Γεωργιάδη από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του κόμματος. Όσο και αν προσπάθησαν οι Μητσοτάκηδες και οι Μειμαράκηδες δεν τα κατάφεραν. Ο Άδωνης Γεωργιάδης είναι εδώ, ενωμένος, δυνατός.

Και τι δεν σκαρφίστηκαν οι πολέμιοι του Άδωνη του Γεωργιάδη για να τον βγάλουν από τη μέση. Ότι έκανε βήματα κατά το μπάσιμο του στα γραφεία της Ν.Δ. είπαν, ότι άργησε οκτώ λεπτά να καταθέσει την υποψηφιότητα του είπαν, ότι είναι Συριζαίος είπαν. Ακόμα και τα φανάρια στη Συγγρού πείραξαν κάποιοι ώστε να τον πιάνει συνέχεια κόκκινο και να μην προλάβει τη διορία. Ο Άδωνης Γεωργιάδης όμως δεν μάσησε. Τα πέρασε όλα με κόκκινο, ενώ απέδειξε μέσω βίντεο ότι ποτέ δεν έκανε βήματα κατά την είσοδο του στα γραφεία της Ν.Δ. αφού το αριστερό πόδι το διατηρούσε συνεχώς σταθερό. Και όλα αυτά πουλώντας ταυτόχρονα και καμιά εικοσαριά κιλά βιβλία σε περαστικούς.

Φήμες που αναφέρουν ότι μόλις αντιλήφθηκαν τον Άδωνη Γεωργιάδη να πλησιάζει στα γραφεία της Ν.Δ. έσβησαν τα φώτα και έκαναν ότι λείπουν, χαρακτηρίζονται ψευδείς. Όπως διευκρίνισε μέλος της εφορευτικής επιτροπής, διακοπή ρεύματος είχαν.

Πλέον το μεγάλο στοίχημα του Άδωνη Γεωργιάδη είναι να ξεπεράσει τις ψήφους που είχε καταφέρει να συλλέξει σε αντίστοιχη διαδικασία το 2009 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ώστε και επίσημα πλέον να μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο αρχιβασιλιάς των ηλιθίων της Ν.Δ. Γιατί από απλούς βασιλιάδες έχει βουίξει η γαλάζια παράταξη του Μειμαράκη, του Μητσοτάκη και του Τζιτζικώστα.