Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Κυριάκος Μπακογιάννης.



Συγκροτημένος από τον εαυτό του, ενωμένος με τον εαυτό του και αισιόδοξος για τον εαυτό του δήλωσε κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ως υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ. στην Ήπειρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Με αυτό τον τρόπο θέλησε να δώσει την κατευθυντήρια οδό και στους υπόλοιπους συνυποψήφιους του ώστε να κινηθούν και οι ίδιοι συγκροτημένοι, ενωμένοι και αισιόδοξοι την επόμενη μέρα της εκλογής του νέου προέδρου στην Ν.Δ.

Συμπλήρωσε ότι παράλληλα με τη διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών, η Ν.Δ. δεν πρόκειται να απεμπολήσει το ρόλο της ως σοβαρή και υπεύθυνη αντιπολίτευση τον οποίο όμως τον αφήνει για την ώρα στα υπόλοιπα στελέχη και βουλευτές του κόμματος γιατί ο ίδιος αυτή τη περίοδο δεν προλαβαίνει. Έχει να οργώσει ολόκληρη της Ελλάδα μπας και καταφέρει να πάρει καμιά ψήφο γιατί για την ώρα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, είναι τελευταίος και καταϊδρωμένος. 

Το βασικό πρόβλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το όνομα. Όλα τα υπόλοιπα ξεχνιούνται. Αυτό το όνομα όμως δεν ξεχνιέται με τίποτα. Γιατί όπως λένε και οι σοφοί, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Και αυτό το όνομα έχει παραβγεί εδώ και χρόνια.

Ίσως μια καλή λύση να ήταν η αλλαγή του ονόματος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε Κυριάκος Μπακογιάννης. Ώστε όλοι να καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για τον αδερφό της Ντόρας Μπακογιάννη αλλά κανείς να μην καταλαβαίνει ότι πρόκειται για τον γιο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια.