Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Μια γυναίκα με πάθος!Ξεκάθαρη εμφανίστηκε η Φώφη Γεννηματά σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο είτε της κάνει πρόταση ο ΣΥΡΙΖΑ είτε δεν της  κάνει. Γιατί, όπως χαρακτηριστικά ξεκαθάρισε, ο Αλέξης Τσίπρας υποτάχθηκε στους δανειστές ρίχνοντας λευκή πετσέτα και κάνοντας ακριβώς ότι τον πρόσταξαν. 

Η Φώφη Γεννηματά γουστάρει άντρες με αρχίδια που θα πατήσουν το πόδι κάτω και θα ρίξουν και κανά σκαμπίλι, άμα λάχει. Τέτοιοι άντρες όμως έχουν μόνο οι δεξιοί. Γιαυτό και ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνεργάστηκε με τον Αντώνη Σαμαρά. Και γιαυτό η Φώφη Γεννηματά θα συνεργαστεί μόνο με δεξιούς. Όταν οι δεξιοί κερδίσουν τον Αλέξη Τσίπρα. Για την ώρα βολεύεται μόνη της.

Επίσης άντρες σαν τους δεξιούς έχουν και οι Δημαρίτες με τους οποίους συνεργάστηκε η Φώφη Γεννηματά στις τελευταίες εκλογές. Όχι τόσο άντρες αλλά άντρες. Τους οποίους η Φώφη Γεννηματά θα χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν και μετά θα τους πετάξει σαν στημένες λεμονόκουπες. Και μετά θα τρέξει στην αγκαλιά του δεξιού μονάρχη της Ν.Δ. Ακόμα και αν αυτός θα είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης. 

Γιατί η Φώφη Γεννηματά είναι μια γυναίκα με πάθος. Εσείς!