Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Τσιπρανδρέου



Να μείνει η Ελλάδα όρθια και εντός του ευρώ ζήτησε ο πρόεδρος του Κινήματος, Γιώργος Παπανδρέου, έπειτα από δίωρη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι οι διαπραγματεύσεις της χώρας με τους δανειστές πάνε περίφημα αφού συνεχίζονται από το σημείο που τις είχε αφήσει ο Αντώνης Σαμαράς. 

Επίσης ο Αλέξης Τσίπρας ρώτησε τον Γιώργο Παπανδρέου αν τελικά γνωρίζει που αλλού υπάρχουν λεφτά εκτός από την Ελβετία, ενώ στη συνέχεια του ζήτησε συμβουλές για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Παπανδρέου υπενθύμισε ότι  αυτός τα ξεκίνησε όλα το 2009 αφού αν δεν είχε βάλλει τη χώρα στο μνημόνιο, ο Αλέξης Τσίπρας  δεν θα μπορούσε σήμερα να διαπραγματευτεί με τους δανειστές, ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι η θέση της Ελλάδας είναι στον σκληρό και όχι στο μαλακό πυρήνα της Ευρώπης. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι θα συμβάλει υπέρ του αγώνα που δίνει η κυβέρνηση ενώ εκμυστηρεύτηκε στον Αλέξη Τσίπρα ότι αν δεν ψήφιζε Κίνημα Σοσιαλιστών τότε θα ψήφιζε σίγουρα ΣΥΡΙΖΑ. 

Έπειτα από τη συνάντηση Τσίπρα – Παπανδρέου, σύσσωμη η Ευρώπη τρέμει μπας και οι δυο πολιτικοί άντρες ενώσουν τις δυνάμεις τους και κατακτήσουν τον κόσμο.