Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Ο δημοσιοκάφρος Αντώνης Σαμαράς.

Την τύχη του στη δημοσιογραφία αποφάσισε να δοκιμάσει ο Αντώνης Σαμαράς αφού όπως δείχνουν τα πράγματα, σε λίγο καιρό θα απολυθεί από πρωθυπουργός ως αποτυχημένος και λογικά θα εκδιωχθεί και από αρχηγός της Ν.Δ. επίσης ως αποτυχημένος. Αν και οι δεξιοί τους γουστάρουν τους αποτυχημένους. Κρύβουν με αυτό τον τρόπο την δικιά τους ανικανότητα. Γιαυτό έχουν θεοποιήσει τον Κωστάκη Καραμανλή. Γιατί αν ο Κωστάκης Καραμανλής είναι θεός, τότε ο κάθε μέσος δεξιός είναι τουλάχιστον ημίθεος. Κάτι σαν τον Ηρακλή δηλαδή.

Και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και οι λογαριασμοί τρέχουν, αποφάσισε ο Αντώνης Σαμαράς  να δοκιμάσει την τύχη του στη δημοσιογραφία και συγκεκριμένα στη Real News του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι υπό δοκιμή, για όσο καιρό ακόμα είναι πρωθυπουργός υπό δοκιμή, και στη συνέχεια, αν η εργοδοσία είναι ευχαριστημένη από τις υπηρεσίες του, θα προσληφθεί με πρώτο μισθό τα 680 ευρώ όπως έχει διαμορφωθεί από την κυβέρνηση του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά.

Στο πρώτο του άρθρο λοιπόν ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να ακολουθήσει τη μόδα και το κλίμα της εποχής και να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Παρόλαυτα δεν κατάφερε να πείσει αφού οι επιθέσεις του δεν στηρίχτηκαν σε λογικά επιχειρήματα αλλά σε ανούσια εκβιαστικά διλλήματα και καταστροφολογίες που θα ζήλευε ακόμα και ο Σπίλμπεργκ. Οι ξένοι σύμμαχοι του Αντώνη Σαμαρά επιτίθενται πολύ πειστικότερα στον ΣΥΡΙΖΑ οπότε ίσως θα έπρεπε να αφήσει αυτό το κομμάτι της πολιτικής στους ξένους που το κάνουν καλύτερα. Άλλωστε το να κατηγορεί ο Αντώνης Σαμαράς τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται φυσικό επακόλουθο της πολιτικής αντιπαράθεσης χωρίς να έχει και κάποια ουσιαστική σημασία. Το να κατηγορούν όμως οι ξένοι τον ΣΥΡΙΖΑ έχει κάποια βαρύτητα. Γιατί, σου λέει ο μέσος Έλληνας, για να το λένε οι ξένοι που δεν έχουν κάποιο όφελος, κάτι θα ξέρουν.

Εκτός αν έχουν κάποιο όφελος.