Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Λες ο Ευάγγελος Βενιζέλος να είναι καθίκι ;

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος αφού θεωρεί ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Μαΐου θα είναι καλό για το Πασόκ . Μάλιστα θα μπορούσες να πεις ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι απλά ένας αισιόδοξος άνθρωπος αλλά ένας υπεραισιόδοξος άνθρωπος αφού θεωρεί ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι εντυπωσιακά καλύτερο από οποιαδήποτε πρόβλεψη.

Ίσως βέβαια να μπορούσες να πεις ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι ένας ηλίθιος άνθρωπος αφού θεωρεί ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι ευνοϊκό για το Πασόκ διότι η πλειονότητα των Ελλήνων δεν θέλουν πρόωρες εκλογές αφού είναι ευχαριστημένοι από την κυβερνητική πολιτική της Ν.Δ και του Πασόκ.

Μέχρι που ο Ευάγγελος Βενιζέλος , απαντώντας σε σχετική ερώτηση , δεν έδειξε καμιά πρόθεση να παραιτηθεί από την ηγεσία του Πασόκ , ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αφού τονίζει ότι το συμφέρον της χώρας και της παράταξης απαιτούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε ηγετική θέση . Γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι ούτε υπεραισιόδοξος , ούτε ηλίθιος , αλλά ένας καρεκλοκένταυρος που έκατσε σε μια καρέκλα και δεν λέει να σηκωθεί.


Ή μήπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι απλά ένα καθίκι που έχει λερωμένη τη φωλιά του και γνωρίζει πολύ καλά ότι αν χάσει την εξουσία , θα έχει άσχημα ξεμπερδέματα ;