Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Σχολιασμός των αποτελεσμάτων

Η ΝΔ έπιασε τα χειρότερα ποσοστά στην ιστορία της . Αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι αυτό έγινε ενώ ήταν αξιωματική αντιπολίτευση και όχι κυβέρνηση – θέση που προσφέρει φυσιολογική φθορά – τότε σίγουρα αποτελεί προσωπική αποτυχία του Σαμαρά . Επιβεβαιώνεται ότι ο Σαμαράς είναι ο μόνος πρωθυπουργός που απέτυχε πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός . Τώρα θα μου πεις με την Μπακογιάννη θα πήγαινε καλύτερα ; Δεν νομίζω .
Ο Σύριζα έπιασε ποσοστά που δεν θα τα ονειρεύονταν ούτε ο πιο αιθεροβάμον αριστερός . Δεν πείθομαι με τίποτα ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστεροί οπότε ο Τσίπρας θα πρέπει να διατηρήσει ή ακόμα να αυξήσει τους ψηφοφόρους του με πρόγραμμα και όχι με εντυπώσεις . Αλλιώς σε ένα μήνα τους ξαναβλέπω να μένουν οι τρεις και ο κούκος .
Για το ΠΑΣΟΚ ότι και να πούμε είναι πολύ . Όλοι ξέραμε ότι θα πάθαινε στραπάτσο αλλά κρατάγαμε και μια πισινή λόγω της μαλακίας που δέρνει τον Έλληνα ψηφοφόρο . Τελικά περιορίστηκε σε 850000 ψήφους όλοι τους προερχόμενοι από άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας που σχετίζονται με την έλλειψη μνήμης όπως το Αλτζχάιμερ .
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έσπασαν όλα τα ρεκόρ πρωτοεμφανιζόμενου κόμματος . Λίγο το κλίμα , λίγο η ανικανότητα της ΝΔ και ο Καμένος τσίμπησε ψηφοφόρους από την δεξιά . Μόνο από την δεξιά . Αναγκαίο κακό αλλιώς σήμερα ο Σαμαράς θα κυβερνούσε .
Το ΚΚΕ πρέπει να έχει βάλει ποσοστοκόφτη . Μόλις πιάνει το 8% να σταματάει . Δεν εξηγείται αλλιώς . Είναι σαν να πιστεύουν στον Περισσό ότι το 8% είναι επανάσταση ενώ το 18% είναι αντεπανάσταση . Κάπως έτσι . Πάντως η ιστορία έχει αποδείξει ότι με 8% κάνεις γαμάτες απεργίες και πορείες .
Η χρυσή αυγή αποτελεί τον καθρέφτη της πολιτικής των τελευταίων χρόνων . Τόσα χρόνια οι πολιτικοί τα έκαναν σκατά και σήμερα τα βλέπουν μπροστά τους . Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχουν τόσοι νεοναζί στην Ελλάδα . Ρατσιστόμουτρα όμως ;  Ευκολόπιστοι ; Καθυστερημένοι ; Με το τσουβάλι .
Η Δημοκρατική αριστερά αποτέλεσε τον ελκτικό πόλο για κάθε εναπομείναντα σοβαρό Πασοκτζή . Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι too much , η Παπαρήγα δεν είναι για τουρίστες οπότε τι μας έμεινε ; Ο Κουβέλης .
Οι οικολόγοι έχουν ένα σταθερό 2,93 % εδώ και χρόνια . Προφανώς οι οικολόγοι δεν πεθαίνουν αλλά ούτε και γεννιούνται . Οπότε πάντα θα είναι στο 2,93 και εκτός βουλής . Εκτός αν αυξηθεί η αποχή και ανάλογα μειωθεί ο παρονομαστής τους . Γιατί ο αριθμητής τους είναι σταθερή αξία . Κάτι σαν το π και ακόμα περισσότερο .
Το ΛΑΟΣ αποτελεί την τρανή απόδειξη ότι την πολύ την κωλοτούμπα την βαριέται και ο φασίστας .  Ο Καρατζαφέρης λοιπόν σπίτι του στη ΝΔ μαζί με τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη ξανά παρέα .
Η Μπακογιάννη απέδειξε ότι οι δεξιοί είναι φαλλοκράτες . Δεν ψηφίζουν γυναίκα ούτε για πλάκα .
Η Δημιουργία πως την λένε με αρχηγό τον πως τον λένε θα ξεχαστεί αμέσως . Σημασία έχει η διαφήμιση και όχι το προϊόν . Χωρίς διαφήμιση δεν υπάρχει προϊόν . Όσο η Δημιουργία πως την λένε παραμείνει πως την λένε με αρχηγό τον πως τον λένε δεν θα κάνει προκοπή .
Ο Μάνος δεν ήταν ούτε πολύ φιλελεύθερος , ούτε πολύ αγανακτισμένος , ούτε πολύ πατριώτης … Ήταν λίγο από όλα οπότε τον έφαγαν αυτοί που ήταν πολύ από κάτι .
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έσπασε το ψυχολογικό όριο του 1% . Αν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα ανταγωνίζονταν σε ποσοστά την χρυσή αυγή . Οπότε ένας είναι ο εχθρός . Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας . Και μετά ο καπιταλισμός .
Η κοινωνική συμφωνία δηλώνει κόμμα της κεντροαριστεράς . Κατάλαβε κανένας κάτι τέτοιο ; Αμφιβάλλω αν το γνωρίζουν και οι 60000 που τους στήριξαν . Πέρασε και δεν άγγιξε καθόλου . Κάνουμε ένα restart και πάμε από την αρχή .
Οι δεν πληρώνω προφανώς δεν κερνάνε ποτέ . Όταν σταμπάρεις τον τρακαδόρο μόλις τον δεις αλλάζεις δρόμο .
Υπάρχει ακόμα ο Λεβέντης ;
Το χαμηλό ποσοστό των πειρατών αποδεικνύει περίτρανα το χαμηλό ποσοστό διεισδυτικότητας του διαδικτύου στα ελληνικά νοικοκυριά . Ψηφιακά αναλφάβητοι ήμαστε .
Το ποσοστό του Παναθηναϊκού Κινήματος αποτελεί ακόμα μία κατραπακιά στο σακατεμένο ηθικό του μέσου βάζελου . Μόνο 107 ψήφους ; Το Ολυμπιακό κίνημα θα είχε το 3% στο τσεπάκι του . Είναι τρελοί αυτοί οι γαύροι .
Ο Δημοσθένης δεν τα κατάφερε ακόμα μία φορά . Τελευταίος και καταϊδρωμένος . Προφανώς η νομιμοποίηση της χρήσης κάνναβης και ο απεριόριστος γυμνισμός δεν πιάνει στην Ελλάδα . Κάθε κατεργάρης στη θέση του . Και η Τζούλια στη δική της .