Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Όλα μέσα !

Αν μπορούσα , στις εκλογές θα τους ψήφιζα όλους . Και τους 32 . Γιατί τους θέλω όλους στη βουλή . Στα μπουρδέλα άλλωστε δεν υπάρχει face control . Όποιος γουστάρει μπαίνει , εκτονώνεται και φεύγει . Έτσι λοιπόν και η βουλή τους χωράει όλους .

Γιατί η βουλή να είναι ένα κλειστό club κάποιον απατεώνων και όχι όλων των απατεώνων ; Και όταν λέω όλων εννοώ όλων . Γουστάρω μέσα στην βουλή τα παλιά καθάρματα μαζί με νέα . Βαριέμαι να βλέπω τον Σαμαρά να βρίζεται με τον Βενιζέλο . Ακόμα περισσότερο βαριέμαι να βλέπω τον Τσίπρα και την Παπαρήγα να τρώγονται σαν τα κοκόρια πάνω από το πτώμα του Μαρξ . Θέλω νέο αίμα να μπερδευτεί με το παλιό μπας και μπασταρδέψει το πράγμα και αποκτήσει λίγο ενδιαφέρον . Άλλωστε όταν στα μπουρδέλα η δουλειά δεν πάει καλά αλλάζεις τις πουτάνες . Αφού η κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν μπορεί να καταργηθεί τουλάχιστον να γίνει ψυχαγωγική .
Να βλέπω τους καραφλούς χρυσαυγίτες να χαιρετάνε ναζιστικά μέσα στο άντρο της ολιγαρχίας , τους ΑΝΤΑΡΣΥΑ να καίνε την Ελληνική σημαία ως αντίποινα στους ναζιστές, τους οικολόγους να έχουν καταλάβει τα τελευταία έδρανα έχοντας μετατρέψει την βουλή σε τεκέ , τον Καμμένο να τον έχουν πάρει στο κυνήγι διάφορες δημοκρατικές δυνάμεις απαρτιζόμενες από βουλευτές  των ΜΛ ΚΚΕ , ΚΚΕ ΜΛ , ΕΕΚ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ και ΟΚΔΕ συνεχίζοντας παλιά κυνηγητά που έπαιζαν σε κάτι αμφιθέατρα Ελληνικών πανεπιστημίων , τους Πειρατές να ξεσκίζονται στο downloading εκμεταλλευόμενοι  στο έπακρο της δυνατότητες του ταχύτατου δικτύου της βουλής , τον Μάνο μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό να προσπαθεί να εξηγήσει στην τσοντόπλικτη Αλεξανδράτου του Βέργη τις φιλελεύθερες απόψεις του κόμματος για την οικονομία η οποία από την μεριά της να δείχνει υπερβάλλον ζήλο σκύβοντας επάνω από τα προβλήματα του Ελληνικού λαού… και του Μάνου.
Τώρα μάλιστα . Αυτή είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία . Όλα μέσα .