Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ο Τσίπρας ψηφίζει Γεωργιάδη.



Έντονες διαφωνίες καταγράφονται μεταξύ των διεκδικητών της προεδρίας της ΝΔ αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών. 

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θέλει οι εκλογές να διεξαχθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα αφού ότι είχε να πει το είπε. Δεν έχει κάτι να συμπληρώσει. Αντίθετα ο Κυριάκος Μητσοτάκης νομίζει ότι έχει ακόμα πολλά να πει στο κοινό του, οπότε επιθυμεί οι εκλογές να γίνουν όσο γίνεται αργότερα ώστε να προλάβει. Το ίδιο επιθυμεί και ο Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα του δοθεί η δυνατότητα να πουλήσει κανά βιβλίο παραπάνω. Από την άλλη ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν έχει να πει ούτε πολλά αλλά ούτε και λίγα γιαυτό θέλει οι εκλογές να γίνουν κάπου ενδιάμεσα. 

Αυτή τη στιγμή φαίνεται να προηγείται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έναντι των υπολοίπων συνυποψήφιων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χάνει τον αγώνα λόγω ονόματος αφού στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν προλαβαίνει να το αλλάξει. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν έχει ρεύμα ενώ κανένας δεν πρέπει να ξεγράψει τον Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος έχει ως ατού την υποστήριξη του Αλέξη Τσίπρα. Και όπως έχει αποδειχτεί, αν θέλει κάτι ο Τσίπρας,  γίνεται.