Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Φούφουτος το φαβορί.



Ξεκίνησαν οι διεργασίες στην Ν.Δ. για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος ο οποίος θα διαδεχθεί τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη ο οποίος διαδέχθηκε τον Αντώνη Σαμαρά ο οποίος διαδέχθηκε τον Κώστα Καραμανλή. Αν θεωρήσουμε ότι η σειρά της διαδοχής στην Ν.Δ. ακολουθεί κάποια λογική σειρά τότε ο επόμενος πρόεδρος της Ν.Δ. θα πρέπει να είναι ο Φούφουτος. Και στη συνέχεια,  τον Φούφουτο θα διαδεχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Έως αυτή τη στιγμή, υποψηφιότητα έχει θέσει κάποιος Πέτρος Τατούλης ενώ ο Μάκης Βορίδης ψήνεται. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ψηθεί εδώ και καιρό και πλέον κινδυνεύει με κάψιμο. 

Αντίθετα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης  δεν προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Ν.Δ. εκτός αν δεν υπάρξει άλλος υποψήφιος. Γιατί από πρόσφατη εμπειρία με αντίπαλο, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απέκτησε ψυχολογικά. 

Επίσης δεν αναμένεται να θέσουν υποψηφιότητα οι πρώην αρχηγοί του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής αφού ο ένας ακούει “Τσίπρας” και ζορίζεται ενώ ο άλλος ακούει “Τσίπρας” και δροσίζεται.

Πάντως αν το δεις λογικά, πιθανότερο είναι να αλλάξει γνώμη αυτός που δροσίζεται παρά αυτός που ζορίζεται.