Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Μέγας Αλέξανδρος ζει! Αλλά και ο Λένιν ζει!

Την τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα απαιτούν 24 βουλευτές της ΝΔ από τους υπουργούς Εσωτερικών και Πολιτισμού και Αθλητισμού. Παράλληλα οι ίδιοι βουλευτές ζητούν την τοποθέτηση του ανδριάντα του μικρού Αλέξανδρου στα Σκόπια ώστε να φανεί η διαφορά μεταξύ του δικού μας Αλέξανδρου, του μεγάλου και του δικού τους Αλέξανδρου, του μικρού.

Με αυτό τον τρόπο, επιτέλους θα ξεκαθαριστεί το γεγονός ότι η δικιά μας Μακεδονία είναι η Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου ενώ αντίθετα η δικιά τους μακεδονία είναι αυτή του μικρού Αλέξανδρου. Του Αλεξανδρούλη.

Βέβαια, ως συνήθως, υπάρχουν και οι γνωστοί κακόψυχοι Συριζαίοι που όταν ακούνε για πατρίδες και Μεγάλους Αλεξάνδρους, βγάζουν σπυράκια. Αυτοί λοιπόν οι Συριζαίοι υποστηρίζουν ότι δεν πρέπει να τοποθετηθεί ο ανδριάντας του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα γιατί ο στρατηλάτης ήρθε από τη Μακεδονία ως κατακτητής και όχι ως φίλος. Φοβούνται μάλιστα ότι αν τοποθετηθεί ο ανδριάντας του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα, τότε μπορεί οι χρυσαυγίτες να ζητήσουν να τοποθετηθεί και ο ανδριάντας του Αδόλφου Χίτλερ σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας. Και φυσικά κανένας δεν θα μπορεί να απορρίψει το αίτημα τους αφού θα υπάρχει ήδη το παράδειγμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Γιαυτό η πολιτική ηγεσία πιστεύει ότι η καλύτερη λύση είναι να μην τοποθετηθεί ούτε ο ανδριάντας του Μεγάλου Αλεξάνδρου αλλά ούτε και αυτός του Αδόλφου Χίτλερ στην Αθήνα. Άσε που μετά θα ξεσηκωθούν και τα κομμούνια και θα ζητάνε να υψωθεί το άγαλμα του Λένιν στη πλατεία Συντάγματος και μάλιστα κοιτώντας προς τη Βουλή των Ελλήνων. Απειλητικά.