Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Κλείσε και εσύ έναν σύλλογο , μπορείς !

“Την παύση της λειτουργίας των συνδέσμων οπαδών για έναν χρόνο, μέχρις ότου μετατραπούν σε Λέσχες φιλάθλων για τις οποίες θα είναι υπεύθυνες οι ομάδες, αλλά και την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών ανακοίνωσε ο υπουργός Πολιτισμού Παύλος Γερουλάνος στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε προκειμένου να δημοσιοποιήσει τις διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου που τίθεται σε διαβούλευση”.
Καλή η κίνηση του Γερουλάνου , τουλάχιστον για αυτούς που θεωρούν ότι τα χάλια της κοινωνίας οφείλονται στους οπαδούς . Πάω πάσο .
Επειδή όμως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό (και τρομακτικό !) , ετοιμάζεται νομοθετικό πλαίσιο που θα ρυθμίζει το κλείσιμο ή την μετατροπή διαφόρων συλλόγων συνάθροισης πολιτών . Το νομοσχέδιο θα έχει την κωδική ονομασία “κλείσε και εσύ έναν σύλλογο , μπορείς”
 και δεν θα έχει κανένα στόχο . Θα γίνει μόνο και μόνο για να γεμίσει η κυβέρνηση και ειδικά ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου – το Γιωργάκης κομμένο , εντάξει ;- το χρόνο του . Τώρα που σωθήκαμε από το χρέος  - αφού χρεοκοπήσαμε με έναν μοντέρνο και επιλεκτικό τρόπο – ο πρωθυπουργός θα έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο . Άντε κανένα γυμναστήριο , καμιά βόλτα με το ποδήλατο και μετά τι ; Αν από το τρέξιμο πέσει στη στασιμότητα ούτε τα ψυχοφάρμακα του Κούγια δεν τον γλιτώνουν .
Το σχέδιο λοιπόν προβλέπει πρώτα από όλα να κλείσουν οι νεολαίες κομμάτων  για όσο χρειαστεί , μέχρις ότου μετατραπούν σε Λέσχες νοημόνων όντων . Με αυτή την προϋπόθεση χλωμό το βλέπω να ξανανοίξουν . Επίσης θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις κομματόσκυλων από πόλη σε πόλη . Το κάθε κομματόσκυλο στον τόπο του .
Σειρά θα πάρουν οι θρησκευτικές  νεολαίες προσηλυτισμού οι οποίες δεν θα ξανανοίξουν ποτέ πια . Στο σχέδιο είναι να κλείσουν και οι θρησκευτικοί ναοί . Όποιος θέλει να προσευχηθεί να το κάνει στο σπίτι του . Το ίδιο δεν υποχρεώνουμε να κάνουν οι Μουσουλμάνοι και λοιποί αλλόθρησκοι ; Είναι θέμα ισότητας . Το λέει και το σύνταγμα . Όχι των αγανακτισμένων . Το άλλο , το βιβλίο .
Στη συνέχεια θα κλείσουν οι προσκοπικοί σύλλογοι . Ο στρατός δεν έχει ανάγκη έτοιμους στρατιώτες . Μπορεί να τους δημιουργήσει από μόνος του . Όποιος γονιός θέλει το παιδί του να γίνει ένα με τη φύση να το παίρνει τα Σαββατοκύριακα και να πηγαίνουν βόλτα στην εξοχή . Τους κόμπους και τις παρελάσεις θα τα μάθει αργότερα στο στρατό όταν θα γίνει άντρας .
Το τελειωτικό χτύπημα της κυβέρνησης θα είναι  το κλείσιμο των δημόσιων σχολείων . Όποιος θέλει να μάθει μαθηματικά να πάει φροντιστήριο . Έτσι και αλλιώς και που υπάρχουν τα σχολεία τι προσφέρουν ; Τροφή στα φροντιστήρια . Είναι θέμα παιδείας .
Μετά την μετουσίωση του νομοσχεδίου σε πράξη θα αποτελούμε , όχι μόνο τυπικά αλλά και ουσιαστικά , μέρος του πυρήνα της Ευρώπης .

Και μια απορία . Το θέμα με τα στημένα παιχνίδια πως πάει
; Προχωράει ;