Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος δεν είναι φασίστας . Οι άλλοι είναι κομμούνια.

Αισιόδοξος για την έκβαση της εκλογικής μάχης εμφανίζεται σε συνέντευξή του στο Βήμα ο υποψήφιος με την ΝΔ για τον Δήμο Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος. 

Στη συνέντευξη ο Άρης Σπηλιωτόπουλος τονίζει ότι έχει ξεκάθαρη και διακριτή πρόταση για την Αθήνα έτσι ώστε να μετατραπεί σε μια πόλη που θα θες να ζεις. Μια πρόταση την οποία μας την φυλάει για έκπληξη σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος . 

Γιατί αν δεν εκλεγεί δήμαρχος δεν χρειάζεται να την μάθουμε . Άλλωστε πάντα υπάρχει ο κίνδυνος της προτασιοκλοπής από τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους . Το βασικό είναι ότι ο Άρη ο Σπηλιωτόπουλος την έχει τη λύση. Την οποία θα μάθεις μόνο αν τον ψηφίσεις . Αλλιώς δεν θα τη μάθεις ποτέ . Με την απορία θα πεθάνεις . Γιατί ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι αποφασισμένος να την πάρει την πρόταση στον τάφο του.

Ξεκαθαρίζει ότι οι δημοτικές εκλογές αποτελούν μια μορφή δημοψηφίσματος για την τωρινή δημοτική αρχή . Όποιος ψηφίσει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο σημαίνει ότι θεωρεί τον Γιώργο Καμίνη αποτυχημένο . Αντίθετα όποιος δεν ψηφίσει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο σημαίνει ότι υποστηρίζει τον Γιώργο Καμίνη . Ανεξάρτητα αν θα ψηφίσει τον Γιώργο Καμίνη ή οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο . Γιατί και οι άλλοι υποψήφιοι τα ίδια σκατά με τον Γιώργο Καμίνη είναι . Άρα στις εκλογές ψηφίζουμε ή τον Άρη Σπηλιωτόπουλο που δεν μοιάζει με τον Καμίνη ή τους άλλους που μοιάζουν με τον Καμίνη .

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος κατηγορεί τον Γιώργο Καμίνη ότι στις μέρες του η Αθηναίοι έγιναν βρώμικοι και φοβισμένοι ενώ επισημαίνει ότι όταν εκλεγεί δήμαρχος θα καθαρίσει τους Αθηναίους και θα τους κάνει ατρόμητους . Μάλιστα απειλεί ότι θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Τέλος επαναλαμβάνει ότι θα απαγορεύσει τις πορείες και τις διαμαρτυρίες , θα αρνηθεί την ανέγερση τεμένους και θα γεμίσει την πόλη με αστυνομία . Παράλληλα τονίζει ότι ο ίδιος δεν είναι ακροδεξιό φασιστόμουτρο αλλά οι άλλοι είναι κομμούνια.

(Να θυμίσω ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έχει δηλώσει ότι αν δεν εκλεγεί δήμαρχος , θα τα μαζέψει και θα ξεκουμπιστεί . Το νου σας …)