Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο Τσάκας δεν κρύβεται πίσω από τους Σαουδάραβες επενδυτές .

Ολοταχώς προς τις επενδύσεις βαδίζει ο Αντώνης Σαμαράς και μαζί του ολόκληρη η Ελλάδα , έπειτα από την πετυχημένη έξοδο στις αγορές αφού καταφέραμε να δανειστούμε λεφτά χωρίς καν να τα χρειαζόμαστε . Αυτό και αν ήταν επιτυχία.

Στη σειρά , λοιπόν , έχει βάλει ο Αντώνης Σαμαράς τους υποψήφιους επενδυτές και τους περνάει από κόσκινο ψάχνοντας τους καλύτερους . Γιατί ο Αντώνης Σαμαράς έχει μάθει να συνεργάζεται μόνο με τους καλύτερους . Ονόματα όπως αυτά του Άδωνη Γεωργιάδη , του Σίμου Κεδίκογλου και του Παναγιώτη Μπαλτάκου μιλάνε από μόνα τους.

Στη παρούσα φάση , τον Αντώνης Σαμαράς παρακαλάνε επενδυτές από την Σαουδική Αραβία ώστε να τους επιτρέψει να επενδύσουν τα λεφτά τους στην Ελλάδα . Βέβαια ο Αντώνης Σαμαράς , γνωρίζοντας τόσο την αγορά όσο και την πιάτσα , αφού όταν ήταν φοιτητής στην Αμερική είχε ανοίξει μια πιτσαρία που έσκισε , είναι επιφυλακτικός με τους Σαουδάραβες επενδυτές έπειτα από το στραπάτσο που είχε πάθει ο Παναθηναικός πριν λίγα χρόνια με κάποιους άλλους Σαουδάραβες επενδυτές. 

Βέβαια το όνομα του Τσάκα ακόμα δεν ακούστηκε αλλά η σημερινή εποχή δεν ενδείκνυται για εφησυχασμούς , ιδίως όταν πρόκειται για χρήματα και επενδύσεις . Γι’ αυτό και ο Αντώνης Σαμαράς έχει βάλει τις μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών να ανιχνεύσουν αν πίσω από τους Σαουδάραβες κρύβεται ο Τσάκας ώστε τα επόμενα βήματα του να στηρίζονται σε γερές βάσεις . 

Διότι οι γερές βάσεις αποτελούν το σήμα κατατεθέν τόσο του πρωθυπουργού όσο και της πολιτικής που ασκεί. Και κάτι Συριζαίοι που κοροϊδεύουν τον πρωθυπουργό επειδή έχει απευθείας σύνδεση με τον θεό , καλά θα κάνουν να μην παίζουν με τέτοια πράγματα μην πέσει καμιά φωτιά και τους τσουρουφλίσει.

Πάντως μια πρώτη εκτίμηση που έχει πάρει ο Αντώνης Σαμαράς από τον θεό καθώς και από δύο καφετζούδες της εμπιστοσύνης του , κάνουν λόγο για φερέγγυους Σαουδάραβες επενδυτές και για ακόμα μια επιτυχία του πρωθυπουργού έπειτα από εκείνη την πιτσαρία που προαναφέραμε . Εδώ που τα λέμε , ο πρωθυπουργός χρειάζεται μια νέα επιτυχία για να  ανανεώσει το προφίλ του ώστε να πάει με άλλον αέρα στις εκλογές αφού η επιτυχημένη πιτσαρία έχει αρχίζει να ξεθωριάζει ως γεγονός.