Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Αυτούς τους Ναζί ποιος θα τους πάρει ;

Πολύ κουβέντα γίνεται την τελευταία εβδομάδα σχετικά με τις ψήφους των Ναζιστών . Όλοι οι υποψήφιοι σπεύδουν να κρατήσουν αποστάσεις από τους Ναζί ψηφοφόρους των οποίων το ψηφοδέλτιο ούτε για κωλόχαρτο δεν θέλουν.

Από την άλλη όμως οι ψήφοι των Ναζί αριθμούν αρκετές χιλιάδες , γεγονός που κανένας υποψήφιος δεν μπορεί να παραβλέψει. Γι’ αυτό οι υποψήφιοι άφησαν και κάποια παραθυράκια ανοικτά  , άλλοι μεγαλύτερα και άλλοι μικρότερα αλλά σε μέγεθος ικανό να περάσει ακόμα και ο Ναζί ο Παναγιώταρος από μέσα.

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατες δηλώσεις των υποψήφιων , αν νοιώθεις , είσαι και φαίνεσαι Ναζί τότε κανένα κόμμα δεν επιθυμεί την ψήφο σου. Ούτε καν η Ν.Δ.

Αν όμως νοιώθεις και είσαι Ναζί αλλά δεν φαίνεσαι Ναζί τότε η Ν.Δ. επιθυμεί την ψήφο σου. Άλλωστε ήδη πολλοί Νεοδημοκράτες δεν φαίνονται Ναζί αλλά και είναι και νοιώθουν Ναζί . Οπότε λίγοι ακόμα δεν θα έβλαπταν.

Αν , από την άλλη , νοιώθεις Ναζί αλλά ούτε είσαι ούτε φαίνεσαι Ναζί , τότε και ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί την ψήφο σου.

Επίσης αν φαίνεσαι Ναζί αλλά ούτε νοιώθεις , ούτε είσαι Ναζί τότε όλα τα κόμματα εκτός από το ΚΚΕ επιθυμούν την ψήφο σου. Άλλωστε η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι αυτό που μετράει σύμφωνα με όλα τα κόμματα εκτός από το ΚΚΕ. Για το ΚΚΕ μετράει και η εμφάνιση.

Αν , τέλος , νοιώθεις ή είσαι Ναζί αλλά φαίνεσαι κομμουνιστής τότε το ΚΚΕ επιθυμεί την ψήφο σου. Άλλωστε  φασίστες υπάρχουν πολλοί. ΚΚΕ όμως ένα.