Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μπορούσε να γαμάει και να δέρνει .



Συνέντευξη έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο Βήμα της Κυριακής , το οποίο πάει κατά διαόλου επειδή παίρνει συνεντεύξεις από τον κάθε τυχάρπαστο . Άλλωστε αν ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ήταν κανένας τυχάρπαστος δεν θα έδινε συνέντευξη στο Βήμα της Κυριακής .

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπεραμύνεται του μνημονίου λέγοντας ότι είναι καλό και έχει τις χάρες όλες και προτρέπει τους πολίτες να μην εμπιστεύονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης που , με τη στάση τους , αγωνίζονται να κρατήσουν την Ελλάδα στο μνημόνιο διότι αυτοί δεν ξέρουν από μνημόνια και μόνο καταστροφή θα φέρουν . Τόνισε άλλωστε ότι τα original μνημονιακά κόμματα είναι το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ. Όλοι οι άλλοι είναι απλές οδοντόκρεμες .

Στη συνέχεια όρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως ένα περιορισμένο τμήμα του συνόλου της αντιπολίτευσης αφού με το ποσοστό που πήρε στις βουλευτικές εκλογές  δεν κατάφερε να κυβερνήσει ενώ ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί τεράστια δύναμη του πολιτικού χώρου αφού ακόμα και με τα πενιχρά ποσοστά που έχει , μπορεί να κυβερνάει για πλάκα . Αν μάλιστα είχε τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα γάμαγε και θα έδερνε όπως έκανε και παλιά .

Γνωρίζει μάλιστα ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταβαραθρωθεί στις αυτοδιοικητικές καθώς και στις ευρωεκλογές του Μαΐου αλλά το συγκεκριμένο γεγονός δεν τον απασχολεί αφού αυτές οι εκλογές είναι παιδική χαρά που ο κάθε πικραμένος πάει και ψηφίζει τον κάθε καμένο .

Κλείνοντας άφησε να του ξεφύγει και μια έμμεση απειλή προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας ότι στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα τα πούμε .

(Κάθε συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου είναι και ένα χτύπημα στον ορθολογισμό.)