Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Η Μακεδονία είναι ελληνιστική …

Σταματημό δεν έχουν οι αυθόρμητες διαμαρτυρίες πολιτών κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Αυτή τη φορά η συνάντηση θα γίνει έξω από τον Λευκό Πύργο.

Παρ’ όλο που οι διαμαρτυρόμενοι έχουν αρχίσει να δείχνουν σημάδια κόπωσης, αφού μέσα σε ένα μήνα έχουν παρευρεθεί σε σχεδόν πενήντα διαμαρτυρίες σε όλη την Ελλάδα, τονίζουν ότι δεν θα σταματήσουν να μετακινούνται από εδώ και από εκεί αν δεν δικαιωθεί ο Μέγας ο Αλέξανδρος και ο Αντώνης ο Σαμαράς.

Την πρωτοβουλία για το σημερινό συλλαλητήριο ανέλαβαν και πάλι η Ακομμάτιστη Αυτοοργάνωση Ελλήνων Πατριωτών, η Ομοσπονδία Πατριωτικών και Ορθόδοξων Σωματείων καθώς και το Πατρινό Καρναβάλι. Μάλιστα η καλύτερη φορεσιά κερδίζει ένα γεύμα με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη.

 Όσοι λοιπόν νιώθουν ακομμάτιστοι, αυτοοργανωμένοι, πατριώτες, ορθόδοξοι και έχουν μια καρναβαλική διάθεση είναι καλοδεχούμενοι. Κομματικοποιημένοι, οργανωμένοι, προδότες και ανορθόδοξοι Συριζαίοι αποκλείονται.

Επίσης αυτή τη φορά θα υπάρξει και face control ώστε να αποκλειστούν τα γνωστά troll που αμαυρώνουν την εικόνα του συλλαλητηρίου. Μέχρι μακεδονομάχοι επιτρέπονται … από εκεί και πέρα καβαλάρηδες, Ζορό, νεράιδες και η Ελένη Λουκά αποκλείονται … Ο Άνθιμος περνάει οριακά … ο οποίος θα διαδηλώσει ταυτόχρονα τόσο υπέρ του Αλέξανδρου όσο και υπέρ της Ορθοδοξίας ώστε να δώσει ένα σουρεαλιστικό πνεύμα στην εκδήλωση.

Τέλος θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η εκδήλωση είναι ακομμάτιστη. Σημαίες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ απαγορεύονται … επιτρέπονται μόνο η ελληνική, η βυζαντινή και αυτή με το σήμα της Βεργίνας…