Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Μητσοτάκης … Νέες Ιδέες

Πανέτοιμος εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάει στη ΔΕΘ για να κάνει την αντιπολίτευση. Και μάλιστα την αξιωματική αντιπολίτευση. Γιατί άλλο πράγμα η αντιπολίτευση και άλλο πράγμα η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευελπιστεί να γίνει πρωθυπουργός. Γι’ αυτό θα παρουσιάσει στους πολίτες ένα ρεαλιστικό κυβερνητικό πρόγραμμα, που θα στηρίζεται σε λιγότερους φόρους και στην ενίσχυση της ιδιωτικής οικονομίας. Όχι σαν τον άλλον που στηρίζεται σε περισσότερους φόρους και στην αποδυνάμωση της ιδιωτικής περιουσίας.

Επίσης ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επειδή είναι γάτος, έχει καταλάβει ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί έπειτα από επτά χρόνια κρίσης. Γι’ αυτό δεν θα σχεδιάσει ακόμη ένα πρόγραμμα διαχείρισης των Μνημονίων όπως ο άλλος. Θα αναζητήσει έναν νέο δρόμο, αισιοδοξίας και προοπτικής. Γιατί άμα ψάχνεις όλο και κάτι βρίσκεις. Όχι σαν τον άλλον που όλο ψάχνει αλλά δεν βρίσκει τίποτα.


Όλα αυτά βέβαια ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να τα πετύχει γιατί είναι ένας νέος πολιτικός με όραμα. Δεν έχει καμιά σχέση με τις πολιτικές των προηγούμενων χρόνων. Όχι σαν τον άλλον που μετά από τόσα χρόνια πρωθυπουργός έχει γίνει πολιτικό κατεστημένο. Γιατί πλέον η χώρα έχει ανάγκη νέους πολιτικούς. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Α ναι, και την Ντόρα την Μπακογιάννη…